Witam
Klaudia w wątku

Z góry przepraszam, bo dawno nie pisałam, ale nie miałam komputera przez ponad dwa tygodnie, dysk mi padł! A wraz z nim wszystkie zdjęcia, dane

mam nadzieję, że da się to jakoś odzyskać
W ramach rekompensaty wrzucam kilka nowych fotek, zapraszam do oglądania!

a tutaj moje nowe maleństwo Marysia!

Zauroczyła mnie podczas wybierania prezentu dla przyjaciółki na giełdzie kwiatów! Polecam wszystkim gorąco, można tam znaleźć wszystkie gatunki storczyków, z na prawdę nie wielkie pieniądze, przyjaciółce kupiłam storczyka z 3 gałązkami za jedyne 25 PLN, a mój kosztował 18! Niewiarygodne, a są przecudowne, tfu tfu oby się trzymał i rósł do góry!

A tutaj zwariowany różowy, nie wiem już jak go przypinać, rozrósł się ostatnio bardzo, ale pozostaje tylko się cieszyć! Odwdzięczył się bardzo za moją prace nad nim ostatnio!

Żółto-różowy tez nie próżnuje, nowe listki i to dwa jakie już duże, kwiatków ma mało, ale dziś dojrzałam, że zaczyna wychodzić nowy PĘDZIK!

i na deser, dwa kochanki, zauważyłam, że bardzo dobrze im obok siebie, podczas zmiany miejsca, biały zdychał, jednak obok różowego wypuścił nowego listka!

Dobre ziomki!
i to na tyle, mam nadzieję, że jest co oglądać, za jakiś czas znowu się pojawię i wrzucę coś nowego! 9 lipca, są imieniny, a więc będzie kilka nowych dzieciaczków do kolekcji!
Pozdrawiam dziewczyny!