Krysiu to dendrobium phalaenopsis. To keiki które teraz rośnie jest już Kasi, ale jak będzie następne to może powędrować do Ciebie.
Lucynko no akurat musiałam popodczepiać firanki aby było widać storczyki. i nawet ukorzeniające się listki fiołków się załapały.
A i z tą czystością dobrze, że tego na zdjęciach nie widać, ale okna w kuchni to utrapienie. Wiecznie brudne.
Aj tam, aj tam Widać, że jest błysk
Podziwiam porządek u innych, bo u mnie różnie z tym jest Są okresy, że przez tydzień mam odkurzacz w kącie i tylko to co niezbędne robię w domu Staram się to ukrywać na zdjęciach Nigdy jednak nie są zaniedbane zwierzęta, moczenie storczyków i forum
Arletko - oj,tak,poproszę,strasznie poproszę.Wprawdzie miejsca znowu jakby mniej,ale bardzo chciałabym.Mogę nawet zamieszkać (ja,osobiście)
w piwnicy,a mieszkanie zostawić mojej kwiatkowo-kociej bandzie
Będzie mi się śnił ,jest cudoooowny z porządkami to u mnie całkiem nienajlepiej
Arletko pięknie prezentują się storczyki w kuchennym okienku .W kuchni to wilgotność mają większą ,widno to i pięknie kwitną .Już nie mogę się doczekać takiego pięknego widoku u mnie (wiem że trochę to potrwa, no ale ) Piękny jest i mój
Arletko, piękne dendrobium phal. A firaneczki z listkami wyglądały u mnie kiedyś bardzo podobnie. Z resztą taki sposób ukorzeniania wykorzystuję u większości kwiatów oprócz storczyków.