Clematisy i róże dominują w twoim ogrodzie - piękne i okazałe kwiaty - prawdziwe ogrodowe piękności
Cegiełka do cegiełki- mój ogródek niewielki :)
Re: Cegiełka do cegiełki- mój ogródek niewielki :)
Mój syn też ma takie paluszki
Clematisy i róże dominują w twoim ogrodzie - piękne i okazałe kwiaty - prawdziwe ogrodowe piękności
- Steasi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Stasiu dlatego postanowione że żadnej nie usuwam, tylko je poprzenoszę trochę. W ogóle mam nowy patent przy wejściu do domu
Ale to dopiero za rok (na wiosnę) zrobię bo muszę clemki tam jako pierwsze posadzić. A nożyczkami nic nie chciałam uciąc, tylko rozciąć, bo mam zrośnięte dwa palce
Iza powiem Ci szczerze że ja sama znam sporo osób z czymś takim. To nie jest takie rzadkie jakie się wydaje
W następnym sezonie planuje dokupić naście sztuk clemków. To głupie.. W słońce kupuje sobie powojniki a w cień hosty.. Dwie miłości i żadna miejsca drugiej nie zabiera. I bądź tu mądry i zaoszczędź coś.
Iza powiem Ci szczerze że ja sama znam sporo osób z czymś takim. To nie jest takie rzadkie jakie się wydaje
- sparks25
- 500p

- Od: 14 lut 2010, o 22:15
Trytoma naśladuję właścicielkę i też ma zrośnięte kwiaty ;)
-
andrzejek

- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Paula bardzo ciekawa ta dalia....

- Steasi

Widzisz Rafał jakie to głupie? Tak to jest jak się ślepo coś naśladuje :P
Dzięki Andrzej, planuje na następny sezon dokupić jeszcze pomarańczową, oczywiście też kołnierzykową
Dzięki Andrzej, planuje na następny sezon dokupić jeszcze pomarańczową, oczywiście też kołnierzykową
-
andrzejek

- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Jak rozmnożysz to się odezwę 
- Steasi

Ok nie ma sprawy 
-
x-d-a
Paulo, podziwiałam dzisiaj Twoje klemki :P Widzę, że jednego puściłaś po jakimś iglaku...Sprawdza Ci się ten układ? Bo mój Jan Paweł II zbuntował się i nie chciał sie piąć po tui
Pogratuluj dziadkowi pięknych róż!
Pogratuluj dziadkowi pięknych róż!
- Steasi

Ba żeby tylko jeden, wszystkie idą po tujach. Idzie im to różnie ale się pną
To dzięki Twojej inicjatywie kochana
Przekazane, dziadek szczęśliwy jak dziecko
Przekazane, dziadek szczęśliwy jak dziecko
- aleksanderk

- Od: 13 lip 2009, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tatuaż adekwatny
,nie ma co się rechotać jak ktoś napisał .Róże super ,zauważyłem ze też masz parzydło blekotolistne ,ja je kupiłem tylko dla nazwy .Kojarzy mnie się z czeskim serialem ,nie pamiętam tytułu . Jednymi z wielu bohaterów byli BLEKOTA i Mlekota .
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
..a zapomniałam dalia bardzo ładna i ciekawa...ja dalej ich nie mam... 
- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Świetny ten tatuaż, rozbroił mnie
Pogratuluj dziadkowi pięknych róż
- bodzia3012

- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Paula ale powojniki cudne , róże też pokazują swoje cudności
Tatuaż oryginalny

Tatuaż oryginalny
- Steasi

Jeju ile kochanych gości
Olku mój tatuaż jest taki.. dziwny że można się z niego śmiać.Mnie to nie uwiera w żaden sposób
Parzydło mam i owszem. Kupione na potrzeby skalniaka. Szczerze mówiąc myślałam że takie malutkie zostanie, bo inaczej nie posadziłabym w jego sąsiedztwie tawułki białej
Misiu to jest dalia kołnierzykowa. Polowałam na nią no z pół roku po ofertach forumowiczów jak i sklepach internetowych. I znalazłam w Auchan. Jeszcze planuje dokupić pomarańczową, jakoś tylko te kołnierzykowe do mnie przemawiają i chce je mieć. No i jeszcze te z ciemnymi liściami, bo na ich tle jasne kwiaty ładnie będą się odbijać. A tak to raczej.. nie przepadam za nimi. jak mi się trochę rozrosną, to choć jedną bulwę ale Ci prześlę
Aga cieszę się że się podoba
Przekazałam. Żeby były zdrowe to codziennie jak robię obchód u siebie to i u dziadka zerknę. Już oczy nie te nawet w okularach no i mszyce potrafią mu się skutecznie zlać z gałązkami. W tym roku najpierw były u mnie na wszystkim co możliwe, a teraz tylko u niego mimo że granicę mamy tylko przez ścieżkę z polbruku
Olu na powojniki to ja od tego sezonu jestem chora! Pokochałam te chwaściki całym serduchem
teraz ze zniecierpliwieniem czekam na rozkwitnięcie różowej różyczki pod ostróżką. Już jest tuż tuż
A teraz żeby nie było kilka foteczek
Dalia dla Misi, no i coraz większa trytoma

Tu dla Bożenki Tentel (masa kwiatków, czytając o tych p.włoskich myślałam że to troszkę przesadzone ale nie!), pierwiosnek Red Hot Poker, w tle Utopia

Ostróżka ,dostałam ją na jesieni od Stasi i jest taka piękna
, lada dzień i pod nią rozkwitnie różowa różyczka drobnokrzaczsta (są takie w ogóle?). W każdym razie masa malutkich kwiatuszków w pastelowej barwie. No i pierwsze ketmie się budzą

Zarośla pod bukszpanem

I kwitnąca tawuła, ma piękny złoty kolor liści, niestety zdjęcie tego nie oddaje.

Na razie tyle. I wierzcie mi że jak ketmie rozkwitną to od razu będziecie mieli z tego fotorelację
Sama się już ich doczekać nie mogę
Olku mój tatuaż jest taki.. dziwny że można się z niego śmiać.Mnie to nie uwiera w żaden sposób
Misiu to jest dalia kołnierzykowa. Polowałam na nią no z pół roku po ofertach forumowiczów jak i sklepach internetowych. I znalazłam w Auchan. Jeszcze planuje dokupić pomarańczową, jakoś tylko te kołnierzykowe do mnie przemawiają i chce je mieć. No i jeszcze te z ciemnymi liściami, bo na ich tle jasne kwiaty ładnie będą się odbijać. A tak to raczej.. nie przepadam za nimi. jak mi się trochę rozrosną, to choć jedną bulwę ale Ci prześlę
Aga cieszę się że się podoba
Olu na powojniki to ja od tego sezonu jestem chora! Pokochałam te chwaściki całym serduchem
A teraz żeby nie było kilka foteczek
Dalia dla Misi, no i coraz większa trytoma

Tu dla Bożenki Tentel (masa kwiatków, czytając o tych p.włoskich myślałam że to troszkę przesadzone ale nie!), pierwiosnek Red Hot Poker, w tle Utopia

Ostróżka ,dostałam ją na jesieni od Stasi i jest taka piękna

Zarośla pod bukszpanem

I kwitnąca tawuła, ma piękny złoty kolor liści, niestety zdjęcie tego nie oddaje.

Na razie tyle. I wierzcie mi że jak ketmie rozkwitną to od razu będziecie mieli z tego fotorelację
- gosia07

- Od: 1 gru 2009, o 20:55
Paula jakim aparatem robisz takie ładne zdjęcia?