no nie dziwię się,że kregosłup nadwyrężyłaś
 no nie dziwię się,że kregosłup nadwyrężyłaś  .....tyle kamieni przerzucić to dopiero wielka praca...lubię kamienie w ogrodzie,ale w okolicy już ich nie ma.....tulipany niesamowite...cała masa...no i czekam na  najnowsze foteczki.
 .....tyle kamieni przerzucić to dopiero wielka praca...lubię kamienie w ogrodzie,ale w okolicy już ich nie ma.....tulipany niesamowite...cała masa...no i czekam na  najnowsze foteczki. no nie dziwię się,że kregosłup nadwyrężyłaś
 no nie dziwię się,że kregosłup nadwyrężyłaś  .....tyle kamieni przerzucić to dopiero wielka praca...lubię kamienie w ogrodzie,ale w okolicy już ich nie ma.....tulipany niesamowite...cała masa...no i czekam na  najnowsze foteczki.
 .....tyle kamieni przerzucić to dopiero wielka praca...lubię kamienie w ogrodzie,ale w okolicy już ich nie ma.....tulipany niesamowite...cała masa...no i czekam na  najnowsze foteczki.

Marzenko nie daj się prosić o fotki
  Marzenko nie daj się prosić o fotki  

o posłuchu nie wspomnę
  o posłuchu nie wspomnę  

.
 .

darowany casanowa
darowany casanowa  

[/u
[/u

Pozdrawiam
 Pozdrawiam  

.  Zapraszam  ,  to  sobie  zabierzesz   -  tym  razem  dwa  razy  więcej
 .  Zapraszam  ,  to  sobie  zabierzesz   -  tym  razem  dwa  razy  więcej    .
  .

a masz sadystko
  a masz sadystko  
   wybaczam
  wybaczam  Tylko lawendę mam lichą i nie mam białej a to feler,aż sobie westchnęłam...
  Tylko lawendę mam lichą i nie mam białej a to feler,aż sobie westchnęłam... ?Nie no  jej włości też ładne są ,a będą na pewno jeszcze piękniejsze w końcu dopiero zaczyna  przygodę z ogrodem
 ?Nie no  jej włości też ładne są ,a będą na pewno jeszcze piękniejsze w końcu dopiero zaczyna  przygodę z ogrodem  Już lekko uporządkowane,chwasty poszły precz
 Już lekko uporządkowane,chwasty poszły precz  Troszkę roślinek jeszcze zostało
 Troszkę roślinek jeszcze zostało