Działka Mieci
Re: Działka Mieci
Witaj Mieciu
.....masz piękny ogród z wielką przyjemnością pospacerowałam.... tygrysówki prześliczne
a tak chciałam dodać,że znamy się osobiscie z Unii/chyba sie nie mylę/ z danych lat ja tam usprawniałam pacjentów...pamiętasz?.Pozdrawiam serdecznie Halina
Witam u mnie też już przekwitają, teraz tylko te ze słonkiem zamiast serduszka kwitną i białe,ale maciejka wyrównuje zapachem nie wspomnę o wiciokrzewie cudowny kwiat i zapach pozdrawiam Basia
-
evastyl
- 1000p

- Od: 13 sie 2009, o 18:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kiedy moja działeczka będzie tak wyglądać
fajnie tu ...
- mieciak49
- 1000p

- Od: 13 paź 2010, o 18:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewa,na pewno mnie prześcigniesz
- lora
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mieciu
dawno tu byłam ...ale piękne piwonie mój jedyny krzaczek zbuntował się ..chyba cos go podgryzło...śliczny widoczek na działeczkę...tak kolorowo 
- ewkapaw

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
Witaj Mieciu
Liliowiec cudny o pięknym kolorze
.
Takie irysy dostałam do sąsiadki trzy lata temu i niestety u mnie nie kwitną . Sąsiadka ma teraz też te piękne kwitnące irysy , a ja tylko liście . Nie wiem co im nie pasuje u mnie . Trzeba będzie jesienią przesadzić i poczekać jeszcze rok , albo
.
Liliowiec cudny o pięknym kolorze
Takie irysy dostałam do sąsiadki trzy lata temu i niestety u mnie nie kwitną . Sąsiadka ma teraz też te piękne kwitnące irysy , a ja tylko liście . Nie wiem co im nie pasuje u mnie . Trzeba będzie jesienią przesadzić i poczekać jeszcze rok , albo
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
Piękny ten kolor liliowca, mój nowy też ma paczka ale nie wiem co będzie, wezmę na wstrzymanie, zakwitła duża kępa, ale popiół im za bardzo nie pasuje wcale się nie dziwie, pozdrawiam Basia
Jaki piękny liliowiec 1 raz widzę taki kolorek.
Mieciu pokazujesz cudeńka. Przepięknie kwitną Twoje piwonie i liliowce no i cała reszta kwiatów . Po raz kolejny podziwiam Twoje włości.
Pozdrawiam. Krystyna.
- mieciak49
- 1000p

Dziękuję za odwiedziny
Dziś muszę odwiedzić moją działeczkę bo już trzeci liliowiec ma pąk nabrzmiały do rozkwitnięcia a bardzo jestem ciekawa jaki będzie,ma być b.ciemnoczerwony,zobaczymy.No i oczywiście podlewanko,oj,za wodę to ja zapłacę w tym roku słono
Dziś muszę odwiedzić moją działeczkę bo już trzeci liliowiec ma pąk nabrzmiały do rozkwitnięcia a bardzo jestem ciekawa jaki będzie,ma być b.ciemnoczerwony,zobaczymy.No i oczywiście podlewanko,oj,za wodę to ja zapłacę w tym roku słono
- ewkapaw

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
Mieciu nie tylko Ty zapłacisz za tą wodę . Stwierdziłam , że jesienią pójdę z torbami jak wystawią rachunek za to podlewanko
.
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- mieciak49
- 1000p

Oj,żeby te roślinki wiedziały jakie są dla nas drogie i jak my się poświęcamy dla nich,ja przecież latam tam teraz tylko po to żeby podlewać bo o pieleniu to nawet nie ma mowy bo u mnie jest glina