Zapytaj u Anilukos1983 pisze:to pierwsze zdjęcie to trąba?!
Kiedyś będzie tu ogród z ..... widokiem
- pamelka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Kiedyś będzie tu ogród z ..... widokiem
-
heliofitka

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu ty narzekasz, że mak okazał się pusty, a cobyś powiedziała, gdyby okazało się, że kupiłaś trzeci pomarańczowy
Przyrzekłam sobie, że nie kupię już nic nie kwitnącego...oczywiście poza cebulami tulipanów, krokusów... 
O kurczę kobieto, ale musiało dawać
Dobrze że szkody w ogrodzie nie narobiło.Fotki zarąbiste.
A Hair rewelacyjny
- muszę na takiego zapolować 
A Hair rewelacyjny
- Steasi

- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
Ale pędzisz dziewczyno
Tylko chwilkę mnie nie było a tu już 6 strona. I weź tu zostaw na chwilę forum w spokoju 
- pamelka

Iguś maczka już nie ma
dzisiejsza nawałnica skutecznie stłukła. Dobrze, że fotkę zdążyłam cyknąć. Daturkę pilnie obserwuj, bo bardzo lubią ją mszyce
Gosiu zaraz poszukam, ale tak mam na karteczce
Wiesz, że ja dopiero uczę sie różyczek.
Właśnie Tajeczko nawozy nawozami, ale azofoska po kilku godzinach od rozrobienia najlepiej im smakuje. Znacznie chyba bardziej
niż nawóz z dżdżownic kalifornijskich.
Jagódko, jak chyba badylki podwójnych kupiłam wiosną, ale SKS nie pozwolił spamiętać
Trzeba poczekac, aż zakwitną.
Róże dzisiaj mocno potargało, ale dużo nowych pączków na krzaczkach, więc jak siępogoda poprawi kolejne zakwitną. Klon cudny w swoim dziwactwie
Jolu miałam variegatkę, wiosną nawet ruszyła, ale niestety padła
Mam zamówioną od zaprzyaźnionej forumowiczki. Niech się tylko ochłodzi. Nie wiem, czy byłaś na http://www.fuchsjahybrida.pl Adrian to ma dopiero datury
Właśnie od niego mam tegoroczne fuksje.
Dorotko, zapraszam.
Andrzejku fotki są, czego nie omieszkałeś nie zauważyć
Aniu Królowa Jadwiga z tych wielkokwiatowych i jak u mnie dosyć plennych jest. To będzie jej drugi sezon, zobaczyny co pokaże.
O Souvenir du dr Jamian też myślalam, ale nie w zestawiniu z tym clemkiem
Iwonko, a niechby był i pomarańczowy, ale pełny
Nie mogę obiecać, że kolejnych cebul i klączy nie kupię, bo dobrze pamiętam, jakie myśli ma człowiek w długie zimowe wieczory i jak się wszystko podoba
Aniu drzewka się gięły, że hej i polało solidnie. Moja mama to się nawet śmiała, że nasze miesięczne sumy opadów sikawkowych dużo mniejsze niż dzisiejszy opad naturalny
Hair polecam - intrygujacy.
Gosiu zaraz poszukam, ale tak mam na karteczce
Właśnie Tajeczko nawozy nawozami, ale azofoska po kilku godzinach od rozrobienia najlepiej im smakuje. Znacznie chyba bardziej
niż nawóz z dżdżownic kalifornijskich.
Jagódko, jak chyba badylki podwójnych kupiłam wiosną, ale SKS nie pozwolił spamiętać
Róże dzisiaj mocno potargało, ale dużo nowych pączków na krzaczkach, więc jak siępogoda poprawi kolejne zakwitną. Klon cudny w swoim dziwactwie
Jolu miałam variegatkę, wiosną nawet ruszyła, ale niestety padła
Dorotko, zapraszam.
Andrzejku fotki są, czego nie omieszkałeś nie zauważyć
Aniu Królowa Jadwiga z tych wielkokwiatowych i jak u mnie dosyć plennych jest. To będzie jej drugi sezon, zobaczyny co pokaże.
O Souvenir du dr Jamian też myślalam, ale nie w zestawiniu z tym clemkiem
Iwonko, a niechby był i pomarańczowy, ale pełny
... że centralnie nie uderzyło w działkęlubelski pisze:..to się nazywa mieć farta..![]()
Aniu drzewka się gięły, że hej i polało solidnie. Moja mama to się nawet śmiała, że nasze miesięczne sumy opadów sikawkowych dużo mniejsze niż dzisiejszy opad naturalny
Hair polecam - intrygujacy.
Zostawiac nie należy w żadnym wypadku.Steasi pisze: I weź tu zostaw na chwilę forum w spokoju
- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Mój Butterfly też taki jakiś dziwak .Na jednej gałęzi ma zielone i kolorowe listki . 
- Steasi

- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
Miałam bolesne zajęcie to mam takie małe.. L4
Staram się nie zaniedbywać Was ale to i szkoła i wszystko.. 
- marzanka

- Od: 21 lut 2010, o 22:01
Normalnie strach się bać
może i te widoki piękne aleeee nie na moje nerwy 
Czosnek cuuudo
Czosnek cuuudo
- klarysa

- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Zgadzam się. Widok niesamowity i niech taki pozostanie tylko na fotach. U nas niech pada z mniej widowiskowego nieba.
Zaskakujące zakończenie i pogodny widok - czosnek niesamowity.
Zaskakujące zakończenie i pogodny widok - czosnek niesamowity.
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
- jola1

- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
A mojego czosnka nornica zjadła zostało jakieś maleństwo i nie zamierza kwitnąć.
Zdjęcia chmurek piękne ,mogę sobie popatrzeć bo w realu to już gorzej.
Zdjęcia chmurek piękne ,mogę sobie popatrzeć bo w realu to już gorzej.
Ale czadowe niebo!!!
- dodad

- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Zdjęcia chmur niesamowite. U nas też ostatnio bywały burze i chmury przeróżne, ale niestety nie mam z okien takich widoków jak u ciebie.
A ja nie należę do wielbicieli tego czosnka. Mam i wcale mi się nie podoba, no chyba, że tylko mój taki niewydarzony. i poza tym ślimaki go wprost uwielbiają.
Niestety wczoraj przyuważyłam co zrobiły z moją największą hostą
Wojna! Dziś zakupiłam granulki i pułapkę na ślimaki. Koniec pobłażania.
A ja nie należę do wielbicieli tego czosnka. Mam i wcale mi się nie podoba, no chyba, że tylko mój taki niewydarzony. i poza tym ślimaki go wprost uwielbiają.
Niestety wczoraj przyuważyłam co zrobiły z moją największą hostą
Witaj
Prawda że Hair są słodkie i zabawne?U mnie też zaczynają się otwierać i ten moment mi się bardzo podoba.
Chmury ujęłaś kapitalnie
Masz wiele roślin które lubię i posiadam;ismena,guzikowiec , miłorząb...ten Twój mnie zachwyca
Piękny ogród
Prawda że Hair są słodkie i zabawne?U mnie też zaczynają się otwierać i ten moment mi się bardzo podoba.
Chmury ujęłaś kapitalnie
Masz wiele roślin które lubię i posiadam;ismena,guzikowiec , miłorząb...ten Twój mnie zachwyca
Piękny ogród
- pamelka

Jolu czyżby ta odmiana miała to w naturze
Trzeba zapytać fachowców co zrobić z tymi zielonymi, czy zostawić.
Paula nie wygłupiaj się tylko zdrowiej i wracaj w pełni sił
a szkoła na szczęście już się kończy.
Marzanko wydawało mi się, że jakiegoś kataklizmu nie będzie z tej chmury, ale jak zaczęła się przybliżać
Takie kawalkady wyładowań, że myślałam, że psy oszaleją
Na jednym z osiedli po uderzeniu pioruna dom się zapalił, inny dom w mojej okolicy został w części pozbawiony dachu.
Justynko cieszę się, że wpadłaś, nieba takiego życzę tylko fascynatom i to nie w nie w najbliższej okolicy.
Czosnek faktycznie fascynujący, jak dla mnie jego nieregularna forma i długie włosy.
Oooo przypomniało mi się, że muszę hipisa ( o Whipcorda chodzi oczywiście) cyknąć, bo fryzura mu się wydłuża
Jolu nornica zjadła czosnek
jakaś dziwna, albo nienażarta. Niektorzy czosnkiem próbują odstraszać nornice.
Anetko zgadzam się z Tobą
Beatko i z Tobą też
Dorotko pamiętam u Ciebie taką jedna fotkę, chmurkową
U mnie ślimaki mają utrudniony dostep do hostek
z czterech stron ścieżki głównie kostkowe.
Granulki powinny załatwić sprawę u Ciebie, ale pułapka nie zaszkodzi, takie hostki wsuwać
Madziu dziękuję za miłe słowa i potwierdzenie dziwacznosci czosnku. Co zrobić najbardziej podobają mi sie takie niepopularne dziwaki.
Wkrótce zakwitnie Itea

derenie
'Gold Star'

Dereń świdwa 'Compressa'

Abies koreana Silberloce, oprócz pięknych, dekoracyjnych szyszek chciałam zwrócić uwagę niektórych
na wywinięte do góry igły młodych przyrostów.

A co powiecie o tej piękności
Metasekwoja glypt. 'Miss Grace'

Picea omorika 'Peve Tjin'

Uratowany przed kompostowaniem świerczek. Miałam nadzieję że to de Ruyter, ale bardziej wyglada mi na sitkajskiego
Jak myślicie?

Marta, pamiętasz, chodziło mi o tego klona Shaina, znów napiszę, że fotka nie oddaje intensywności i wielokolorowości jego wybarwienia

a tu maluszek ... kiedyś urośnie

Paula nie wygłupiaj się tylko zdrowiej i wracaj w pełni sił
Marzanko wydawało mi się, że jakiegoś kataklizmu nie będzie z tej chmury, ale jak zaczęła się przybliżać
Justynko cieszę się, że wpadłaś, nieba takiego życzę tylko fascynatom i to nie w nie w najbliższej okolicy.
Czosnek faktycznie fascynujący, jak dla mnie jego nieregularna forma i długie włosy.
Oooo przypomniało mi się, że muszę hipisa ( o Whipcorda chodzi oczywiście) cyknąć, bo fryzura mu się wydłuża
Jolu nornica zjadła czosnek
Anetko zgadzam się z Tobą
Beatko i z Tobą też
Dorotko pamiętam u Ciebie taką jedna fotkę, chmurkową
U mnie ślimaki mają utrudniony dostep do hostek
Granulki powinny załatwić sprawę u Ciebie, ale pułapka nie zaszkodzi, takie hostki wsuwać
Madziu dziękuję za miłe słowa i potwierdzenie dziwacznosci czosnku. Co zrobić najbardziej podobają mi sie takie niepopularne dziwaki.
Wkrótce zakwitnie Itea

derenie
'Gold Star'

Dereń świdwa 'Compressa'

Abies koreana Silberloce, oprócz pięknych, dekoracyjnych szyszek chciałam zwrócić uwagę niektórych

A co powiecie o tej piękności

Picea omorika 'Peve Tjin'

Uratowany przed kompostowaniem świerczek. Miałam nadzieję że to de Ruyter, ale bardziej wyglada mi na sitkajskiego

Marta, pamiętasz, chodziło mi o tego klona Shaina, znów napiszę, że fotka nie oddaje intensywności i wielokolorowości jego wybarwienia

a tu maluszek ... kiedyś urośnie