Gosiny ogród
- katik
- 1000p

- Od: 2 sty 2011, o 16:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Gosiny ogród
Gosiu kurki śliczne i różyczki śliczne a ciekawa jestem bambusów bo w tym roku też kupiłam sobie ale jakoś stoi w miejscu a miał rosnąć do 3 metrów
- Zielona_Ania
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 mar 2010, o 17:40
Gosiu, straszne mam zaległości w wątkach
Bardzo Ci dziękuję za relację z warzywniaka, wszystko u Ciebie znacznie wcześniej, bób u mnie dopiero zaczął kwitnąć. Za to ziemniaki i u nas piękne, wyjątkowo zdrowo rosną, widać dobry rok dla nich w całej Europie
Ja mam w tym roku mix warzyw, wszystkiego po trochu, ale w małych ilościach - najładniej rośnie mizuna, czyli japońska kapusta, ładne sałaty, nieźle zapowiadają się pomidory, ogórki i cukinie. Najgorzej wzeszły fasolki, chyba jakaś choroba mi je zdziesiątkowała
Kurki Wam chciały zrobić magazyn jajek, ale cwane z nich istotki
Cudne masz róże i zachwyca mnie kolorystyka ogrodu, wspaniałe widoczki 
Bardzo Ci dziękuję za relację z warzywniaka, wszystko u Ciebie znacznie wcześniej, bób u mnie dopiero zaczął kwitnąć. Za to ziemniaki i u nas piękne, wyjątkowo zdrowo rosną, widać dobry rok dla nich w całej Europie
Kurki Wam chciały zrobić magazyn jajek, ale cwane z nich istotki
- markussch01

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
Zebralas juz ladna kolekcje roz,ladnie kwitna
Clematisy to tez moj ulubiony dzial
fajne
Pozdrawiam Markus
Clematisy to tez moj ulubiony dzial
Pozdrawiam Markus
- AniaDS

- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Gosia, ale masz przygody z tymi kurami
, spryciary 
- gosia22

- Od: 31 sty 2009, o 09:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam wszystkich bardzo serdecznie i dziękuję za odwiedziny
Danusiu , widziałam u ciecie Golden C.
, czekam na dalsze fotki. Ignoletta , szkoda gadać
, nawet kolor mi się zbytnio nie podoba, zobaczymy za rok.
Kasiu , z moich trzech bambusów tylko jeden ładnie rośnie, chyba trzeba dać im czasu by się zaaklimatyzowały.
Aniu zielona , bob mieliśmy wcześnie bo M zasiał go w jesienią, zbieramy wiosna i mamy miejsce na inne warzywa. Co do ziemniaków masz racje, gdyż młode tego roku są w bardzo przyzwoitej cenie.
AniuDs kurki nie lubią siedzieć w małym ogrodzeniu i zaczęły znosić jajka w rosnących obok pokrzywach
. Buntują się bez przerwy , chyba hormony im do głowy uderzyły.
markus och te klematisy, jakoś nie podzielają mojej miłości. Ja bym chciała więcej i więcej ale nie mam cierpliwości. Właśnie Monte Cassino mi padł na uwiąd
Chyba zostanę przy różach
no właśnie róże
. Obecnie prawie wszędzie są przeceny,trafiłam przez przypadek na przecenione róże , same wpadły mi do koszyczka.
Sherlock Holmes jest bardziej pomarańczowa i Bataclan lub Global Beauty' lub Candlelight zółta

Miałam dosyć pielenia , od dłuższego czasu zastanawiałam się na kupnem ściółki. Jak na razie wybór padł na konopie. Podobno bardzo wydajne , estetyczne i dość powoli się rozkłada.
Rozpoczęłam ściółkowanie , wygląda to tak

Leo ferre zaczął kwitnąć

Moonstone, jestem bardzo zawiedziona.Kwiat jakiś taki ciężki, sama nie wiem jakoś mi ona nie podchodzi. A tyle dobrego o niej czytałam . Moze w przyszłym roku będzie lepiej ?

Barbara S. zakwitła ale daleko jej do ubiegłorocznej urody.

Liana Bobby James, kwiatki są malutkie ale obficie kwitnie. jak urośnie to będzie się przeplatać z glicyna. mam nadzieje ze będzie to ładnie wyglądać.

Hot cocoa, zakwitła.

i inne...

Kolorowych snów

Danusiu , widziałam u ciecie Golden C.
Kasiu , z moich trzech bambusów tylko jeden ładnie rośnie, chyba trzeba dać im czasu by się zaaklimatyzowały.
Aniu zielona , bob mieliśmy wcześnie bo M zasiał go w jesienią, zbieramy wiosna i mamy miejsce na inne warzywa. Co do ziemniaków masz racje, gdyż młode tego roku są w bardzo przyzwoitej cenie.
AniuDs kurki nie lubią siedzieć w małym ogrodzeniu i zaczęły znosić jajka w rosnących obok pokrzywach
markus och te klematisy, jakoś nie podzielają mojej miłości. Ja bym chciała więcej i więcej ale nie mam cierpliwości. Właśnie Monte Cassino mi padł na uwiąd
no właśnie róże
Sherlock Holmes jest bardziej pomarańczowa i Bataclan lub Global Beauty' lub Candlelight zółta

Miałam dosyć pielenia , od dłuższego czasu zastanawiałam się na kupnem ściółki. Jak na razie wybór padł na konopie. Podobno bardzo wydajne , estetyczne i dość powoli się rozkłada.
Rozpoczęłam ściółkowanie , wygląda to tak

Leo ferre zaczął kwitnąć

Moonstone, jestem bardzo zawiedziona.Kwiat jakiś taki ciężki, sama nie wiem jakoś mi ona nie podchodzi. A tyle dobrego o niej czytałam . Moze w przyszłym roku będzie lepiej ?

Barbara S. zakwitła ale daleko jej do ubiegłorocznej urody.

Liana Bobby James, kwiatki są malutkie ale obficie kwitnie. jak urośnie to będzie się przeplatać z glicyna. mam nadzieje ze będzie to ładnie wyglądać.

Hot cocoa, zakwitła.

i inne...

Kolorowych snów
- abeille
- 1000p

- Od: 4 mar 2009, o 12:08
Gosiu, Twoja 'Hot cocoa' bije wszystkie inne kolorkiem
cudny po prostu, nawet Pierre de Ronsard odpada
Buziaczki
Buziaczki
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
- gosia22

Wiesiu
gorąco witam w duszny poranek.
hot cocoa , rzeczywiście ma wyjątkowy kolor. pod względem koloru jest jedną z najpiękniejszych róż w moim ogródku.

Eddy Mitchel, wewnątrz powinna być o wiele ciemniejsza. Może następne kwiaty będą ładniejsze.

Hortensja, zaczyna kwitnąć

Bernard Hinault, w ubiegłym roku był mizerny, jakoś się pozbierał i zaczyna kwitnąć.

hot cocoa , rzeczywiście ma wyjątkowy kolor. pod względem koloru jest jedną z najpiękniejszych róż w moim ogródku.

Eddy Mitchel, wewnątrz powinna być o wiele ciemniejsza. Może następne kwiaty będą ładniejsze.

Hortensja, zaczyna kwitnąć

Bernard Hinault, w ubiegłym roku był mizerny, jakoś się pozbierał i zaczyna kwitnąć.

- AgaNet

- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Różyce piękne, ale hortensja bajecznie obsypana kwiatami
Marzenie !!!
- eukomis

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Witaj Gosiu pięknie ci kwitna róże. Ja kilka róż posadziłam jesienią kilka wymarzło a reszta zaczyna kwirnąć. Niebyłam przekonana do róż a jednak kupiłam .pozdrawiam
- gosia22

Aga hortensja wydaje mi się ze wcześnie zaczęła kwitnąć, ale co tam, przynajmniej będzie kolorowo przed domem hihi.
eukomis - Halinko, witaj w moim ogródku
. Róże to moja pasja hihi, mam inne kwiatki ale są one bardziej tłem hihi. Zajrzę tez do twojego ogródka by zobaczyć co za piękności masz u siebie.
U mnie zakwitł lys. Pięknie pachnie , czekam z niecierpliwością na resztę kwiatów. Musiałam ja podeprzeć gdyż ciągle się przewracała.

NN

Moja Barbara S. co za zapach

eukomis - Halinko, witaj w moim ogródku
U mnie zakwitł lys. Pięknie pachnie , czekam z niecierpliwością na resztę kwiatów. Musiałam ja podeprzeć gdyż ciągle się przewracała.

NN

Moja Barbara S. co za zapach

-
katarzynka575
- 1000p

- Od: 15 mar 2010, o 10:13
Witaj królowo róż .Gosiu jak cudownie zajrzeć do Ciebie i takimi pięknościami oczy napaść a jeszcze w taką ponurą pogodę jaką mam dzisiaj za oknem.
- Zielona_Ania

- Od: 2 mar 2010, o 17:40
Gosiu, Hot cocoa to prawdziwa gwiazda
Dobry macie sposób z siewem jesiennym bobu, ciekawe czy u nas by się to udało. U mnie sama się wysiała jesienią pietruszka naciowa i teraz ją znajduję w różnych miejscach, ale cieszę się, bo ta siana wiosną słabo wzeszła.
- ilona2715

- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
No ładnie, ładnie Twój warzywnik jest chyba większy od całej mojej działki
tylko ten budynek za, współczuję tymbardziej jak zakrył Ci widok nad morze, masakra. Bardzo ładne powojniki i róże, w ogóle w waszym klimacie i szybciej wszystko rośnie i chyba bujniej niż u nas. Czy te białe kwiatuszki z wiśniową otoczką to goździki, a co kwitnie na zdjęciu pod nimi ? Kurki super, dodają Wam rozrywki bawiąc się z Wami w chowanego 
Gosiu co to za BardaraS jest bardzo piękna no i Hot Cocoa niczego sobie, masz wiele pięknych róż które podziwiam.
- gosia22

Ilono witaj
Moj warzywniak nie jest duży , chyba zdjęcie sprawia ze tak wygląda. Masz racje to goździki, dziwaki takie ale bardzo mi się podobają. Pod nimi to Callistemon inaczej kuflik. Jakos nie chce u mnie ładnie rosnąć, myślę go przesadzić do dużej donicy.
Kury och te te kury,
, brązowa chce siedzieć na jajkach i jak się dzieci do niej zbliżają to ona je dziobie ! Paskuda ! Jak dalej będzie wydziwiać to skończy w rosole !
Danusiu dziękuję za komplement. Wiesz u mnie nic nadzwyczajnego, mam róże które kupuje się w pobliskich sklepach ogrodniczych. Jak widzę jakie róże prezentują nasze koleżanki z FO, to otwieram szeroko oczy
Np. RU we Francji jak do tej pory nie znalazłam.
Róża o której piszesz to Barbra Streisand, intymnie Barbara S
, jedna z ukochanych. Jestem z niej bardzo zadowolona, krzak piękny, obficie kwitnie, pięknie pachnie, i żadnego choróbska się nie boi.
A to link to Barbry, w końcu dzisiaj jest święto MUZYKI !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=uu_zwdmz0hE
obecnie kwitną
France libre, co za kolor

Génération Jardin . Obydwie pochodzą od Delbarda

Kury och te te kury,
Danusiu dziękuję za komplement. Wiesz u mnie nic nadzwyczajnego, mam róże które kupuje się w pobliskich sklepach ogrodniczych. Jak widzę jakie róże prezentują nasze koleżanki z FO, to otwieram szeroko oczy
Róża o której piszesz to Barbra Streisand, intymnie Barbara S
A to link to Barbry, w końcu dzisiaj jest święto MUZYKI !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=uu_zwdmz0hE
obecnie kwitną
France libre, co za kolor

Génération Jardin . Obydwie pochodzą od Delbarda