Gat pamiętaj, że w kupie raźniej
Mój ogródek-Gatita
-
x_Adasko
Re: Mój ogródek-Gatita
Opuściłabyś zięcia
Ale byś dostała
Zawsze można powariować 
- Jagusia
- 1000p

- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Obrazisz się na jednego czy dwóch modów a cierpieć będziesz Ty i cała rzesza zaprzyjaźnionych z Tobą forumków. A wiem z własnego doświadczenia, że kto ma Cię znaleźć to Cię znajdzie i w off-topicu 
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Agatko ja mam ciebie i tak w tym czymś po prawej : "Wątki z Twoimi postami " i tylko z tego korzystam
Więc będę dalej wpadać pogadać w ogródku .
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Ogród
-
heliofitka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 cze 2010, o 11:02
Robię, tak samo jak Emka, więc dla mnie nie ma żadnego znaczenia, w jakiej sekcji znajdujesz się 
- gatita
- 500p

- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Agatko czy to drugi siew koperku? Ja swój pryskałam dzisiaj niestety od mszycy , bo nie zdążyłam zamrozić.
- gatita
- 500p

- Kontakt:
Niestety pierwszy
trochę późno sie obudziłam w tym roku
A do kiedy w ogóle można wysiewać koperek, żeby jeszcze go zdąrzyć zebrać na jesieni ?
Agatko koperek można zbierać od 4-6 tygodni po siewie, więc można spokojnie kilka razy siać 
- gatita
- 500p

- Kontakt:
Ok, czyli koniec lipca będzie jeszcze ok, będzie jak znalazł do zamrożenia 
-
Lucy2na
Bo w naszych wątkach można
A wracając do meritum
Piękne zdjęcia kwiatuchów zieloniuchów , a koperek to zawsze siałam kilka razy na zielony i spokojnie sie udawał
Ja dosiałam wczoraj rzodkiewkę, bo przez te susze niewiele z poprzedniej skorzystaliśmy, wszystko zakwitło i nie nadawało się do jedzenia.
-
Lucy2na
Tak to prawda u mnie rzodkiewka też chciala być kwiatkiem a nie ozdobą kanapki ...spróbuję jeszcze raz wysiać
Jak siałam, to zrobiłam rządek, wlałam wody i dopiero siałam nasiona, bo sucho, że się kurzy. Podleje dzisiaj i chyba zarzucę włókninę
- Francesca
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Ja już wysiałam drugi raz, co prawda pierwsze jeszcze jemy, ale już widzę tendencję do wyrastania
Na szczęście dla mojego M. druga partia skiełkowała ładnie, bo tak mi podlał warzywnik w ubiegłym tygodniu, że marchewka położyła się na ziemi, zastanawiałam się czy silny strumień nasion nie wypłukał.
- carterka
- 500p

- Od: 29 sie 2008, o 13:01
- Kontakt:
a ja mam w obserwowanych....musze wypróbować ten sposób z wątkami, może mniej klikania ;)kozino pisze:Agatko ja mam ciebie i tak w tym czymś po prawej : "Wątki z Twoimi postami " i tylko z tego korzystamWięc będę dalej wpadać pogadać w ogródku .
Agatko piękne roślinki, a co do koperku to ja jeszcze zamierzam posiać, w zeszłym roku rozsiał mi się na jesieni i jeszcze w październiku miałam malutki kopereczek
-- Wt 07 cze 2011 16:31 --
a ja mam w obserwowanych....musze wypróbować ten sposób z wątkami, może mniej klikania ;)kozino pisze:Agatko ja mam ciebie i tak w tym czymś po prawej : "Wątki z Twoimi postami " i tylko z tego korzystamWięc będę dalej wpadać pogadać w ogródku .
Agatko piękne roślinki, a co do koperku to ja jeszcze zamierzam posiać, w zeszłym roku rozsiał mi się na jesieni i jeszcze w październiku miałam malutki kopereczek
Pozdrawiam Agata
mój wątek - Moja zieleń
mój wątek - Moja zieleń