Goździki uwielbiam wszystkie - nawet te najmniejsze i te nie pachnące. Chętnie bym się zamieniła na kawałki astrów alpejskich. Zaczyna mnie dręczyć pytanie: dlaczego wciąż nie mam mazusa?

...śliczniasta...
 ...śliczniasta...

jestem pod wrażeniem Twoich kompozycji ogrodowych
 jestem pod wrażeniem Twoich kompozycji ogrodowych  

ja mam bardzo mało odmian, jeszcze będę sobie dosadzała, bo to piękne roślinki i wspaniale upiększają cieniste zakątki ...
 ja mam bardzo mało odmian, jeszcze będę sobie dosadzała, bo to piękne roślinki i wspaniale upiększają cieniste zakątki ... 

już zapisuję.....
 już zapisuję..... 
  ale nie podlewaj częściej jak 10-12 dni, dopiero jak doniczka będzie lekka i korzonki srebrne
 ale nie podlewaj częściej jak 10-12 dni, dopiero jak doniczka będzie lekka i korzonki srebrne   Na pewno będą Ci pięknie rosły i kwitły...
 Na pewno będą Ci pięknie rosły i kwitły... 

żurawki to też forumkowe odkrycie i prawdziwa fascynacja
 żurawki to też forumkowe odkrycie i prawdziwa fascynacja   

drzewko do którego przytulają sie hosty to wiśnia, niestety nie mam miejsca na drzewa typowo ozdobne, bo ogródek maleńki, więc jak to możliwe sadzę drzewka owocowe....są piękne, szczególnie jak kwitną, dają cień i oczywiście główna zaleta pyszne -własne owocki
 drzewko do którego przytulają sie hosty to wiśnia, niestety nie mam miejsca na drzewa typowo ozdobne, bo ogródek maleńki, więc jak to możliwe sadzę drzewka owocowe....są piękne, szczególnie jak kwitną, dają cień i oczywiście główna zaleta pyszne -własne owocki   Pień jest bielony, więc może udawać brzózkę
 Pień jest bielony, więc może udawać brzózkę   

dla urozmaicenia sadzę jeszcze pomiędzy nimi ciemierniki i tawułki
  dla urozmaicenia sadzę jeszcze pomiędzy nimi ciemierniki i tawułki  

Ale Ty sosen nie przerabiaj, one są wspaniałe
 Ale Ty sosen nie przerabiaj, one są wspaniałe    

, zdecydowanie wolę hosty,
 , zdecydowanie wolę hosty,