Ogródek AGNESS cz. 8

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS cz. 8

Post »

Aniu prawda, że działa....a najfajniejsze, że każdy widzi coś innego :lol:

Joluś a ja widzę matkę tulącą dziecko 8-) :lol: Niesamowite jest to , że każdy widzi inaczej 8-) :lol:

Witaj Siberio, bardzo mi miło Cię gościć :wit
Astry na skalniaczku były już kilka stron wcześniej, a teraz dla Ciebie ich dzisiejszy wygląd....kwitnienie w pełni :D

Obrazek
Awatar użytkownika
patkaza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 cze 2010, o 23:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

a dla mnie trochę jak delfin skaczący przez fale............fajniutki :)
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
Siberia
---
Od: 5 lut 2010, o 10:01
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Rzeczywiście, już były, ale do nich nie doszłam, bo zahaczyłam niechcący o żurawki :;230 Zamieszały w głowie ;:224
Awatar użytkownika
agatka123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2011, o 21:12

Post »

Cudne te astry , rozumiem że są bylinowe . Napisz czy trudne i na jakie stanowisko ?
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś super :lol: ciekawe jakie jeszcze będą typy :lol:

Siberio oj tak , żurawki potrafią nieźle zamieszać...do mnie dziś dotarła następna partia :tan Już nie mogę się doczekać sadzenia....a muszę siedzieć w pracy ;:223

Aguś, astry są całkowicie niewymagające....nie robi sie przy nich dosłownie nic :lol: ....no ja zawsze ogławiam po kwitnieniu jak i wszystkie inne kwiaty :D Rosną sobie na skalniaczku i pięknie sie rozrastają :D
Awatar użytkownika
abeille
1000p
1000p
Od: 4 mar 2009, o 12:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś, szpaler piwoni niesamowity, szkoda że tak krótko trwają. A goździczki przecudne, zresztą tak jak wszystko u Ciebie ;:138
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Awatar użytkownika
danutab
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 23:02

Post »

Agnieszko dawno tutaj nie byłam więc musiałam sporo nadrobić, przyznam że najbardziej zauroczyły mnie twoje zdjęcia podpisane to i owo a przedstawiały rabaty z hostami i żurawkami bardzo piękne ujęcia.
Pozdrawiam Danuta aktualne
Moje linki
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Aga , a spróbuj tę fotke odwrócić do pozycji pionowej , to sama zobaczysz jakiegoś siłacza z założonymi rękoma .

W tej poziomej , to ja ujrzałam głowę kobiety , z długimi włosami a'la Madonna , która tuli do piersi swe dziecko .Można jeszcze inaczej - para kochanków tulących do siebie swe głowy .

Masz astra alpejskiego w ładnym kolorze , u mnie rozkwita " Christina " . Bodziszki imponujące są w masie .
Awatar użytkownika
reniazt
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:42

Post »

Aguś - jednego bodziszka to mamy chyba tego samego - u mnie zakwita, ale też ma mnóstwo pąków. Chyba pierwszy raz będzie kwitł tak obficie.
A mnie właśnie udało się kupić tego astra alpejskiego - fioletowy z żółtym środkiem ;:138 - fajnie, że on taki bezobsługowy.
A muszę przyznać, że z tym kamieniem to faktycznie niezła zagadka - każdy widzi coś innego.
Jagódka ma rację - jak nic siłacz z założonymi rękami.
Pozdrawiam, Renia
W moim ogrodzie cz.1, cz.2, cz.3
Awatar użytkownika
artam
1000p
1000p
Od: 26 paź 2008, o 00:10

Post »

Goździki, bodziszki, irysy, oj wszystko teraz rozkwita jak na komendę...U Ciebie jak zwykle wszystko wymuskane i wypielęgnowane, nie musisz kombinować, jak się z aparatem ustawić, żeby chwastów nie było widać :) Takie mam spostrzeżenie po moich dzisiejszych wyczynach :)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wiesiu przemiła jesteś dziękuję ;:196 Piwonie już przekwitły :( dziś je ogłowiłam...aż żal .....

Danusiu bardzo się cieszę, ze zajrzałaś do mnie :D Żurawki mnie oczarowały, to piękne roślinki i zawsze wspaniale sie komponują....dziś przyszła kolejna przesyłka zamawiana jesienią u Igi....cieszę sie niesamowicie :tan

Jagusiu...widzę siłacza 8-) :lol:
Bodziszki naprawdę wspaniale sie rozrastają i tworzą piękne kępy....wiele z nich mam na skalniaku, po kwitnieniu będę przesadzała, bo tak sie rozpychają aż zrobił się busz....a tego na skalniaku nie lubię. Posadzę je na rabacie z iglakami i krzewami jako pierwszy plan naprzemiennie z goździkami, prymulami i żurawkami :D

Reniu Twój fioletowy aster musi być piękny, ja mam jasno fioletowego, takiego troszke wyższego niz ten różowy...
A z kamieniem fajna zabawa 8-) :lol:
Moje bodziszki też w tym roku wyjątkowo ukwiecone, w zeszłym było mniej kwiatuszków....teraz są niesamowite,,,jeszcze większość w pąkach :D

Martuś faktycznie przeważnie udaje mi sie wszystkie chwasty usuwać, ale to tylko i wyłącznie zasługa małego ogródka :D Tu inaczej sie nie da , bo wszystko kompaktowe 8-) :lol: i nawet kilka nie wyrwanych zielek to ogród wygląda jak zapuszczony :roll: :lol:
Rzeczywiście kwiecia teraz mnóstwo, aż nie wiadomo co pokazywać...ale jeszcze trochę i u mnie zapanuje w większości zieloność :D

Kolorki ....

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

Agus :wit a moje astry alpejskie zagłuszyły zawilce ..dziś jednego kwiatuszka zobaczyłam jak przedziera się przez gąszcz listków zawilca...i mam dylemat czy zrobić w mojej łączce dziurę czy zostawić naturze kto mocniejszy będzie...chyba zostawię przeciesz mam dziki ogródek... :;230
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Misiu ja bym przesadziła asterki, one są takie śliczne, szkoda, zeby zostały zagłuszone.....zawilce szybciutko zapełnią dziurę po astrach, a Ty będziesz miała pięknego kwiatuszka widocznego ;:196
Misiu, kto wie, czy nie będę w Łę......w przyszłą sobotę 8-)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Igorku ten liliowiec to już tylko namiastka tego co było....zostało 1/4 kępy...w tamtym roku to było kępisko obsypane kwiatami :D Ale on szybko się rozrasta, więc szybko nadrobi :D
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Kontakt:

Post »

Obrazek
Ale cudne połączenie ;:63
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”