Metamorfoza mojego ogrodu
- bonia244
- 1000p

- Od: 19 lis 2010, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Metamorfoza mojego ogrodu
Kasiu jak tam Twoje hortensje
sfociłabyś ich trochę i nacieczyła nasze
i 
Mój M robi kompostownik od 3-4 lat i jakoś pod górkę
, ale plany są coraz śmielsze.
Bonia różowe są cudne a niebieską przelałam i chyba muszę obciąć kwiaty. Kupiłam wczoraj nawóz do niebieskiej i będę ją reanimować. 
- ewka63
- 500p

- Od: 17 kwie 2011, o 09:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Kasia, nie martw się, mój M zrobił jak kompostownik, to się już zdążył rozwalić i przekompostować ( kompostownik nie mąż) 
Mój zielony kawałek ziemi
Pozdrawim Wszystkich - Ewa
- ewka63
- 500p

- Od: 17 kwie 2011, o 09:25
- Kontakt:
Ja wywoże za paprocie. I pewnie dlatego mam paprocie mutanty ok 150 wysokości 
Mój zielony kawałek ziemi
Fajnie Ci ja nie mam gdzie wywozić, wszystko upycham na tył działki 
- moniM
- 200p

- Od: 23 mar 2011, o 18:46
Byłam już u ciebie kilka razy, obejrzałam zdjęcia ogrodu i bardzo mi się podoba. Wpisuję się , bo nie chcę żeby mi twój wątek umknął. Będę zaglądać i podpatrywać;-)))
Witam,
No no no....Metamorfoza nie tylko z nazwy
Tak niewinnie się zaczęło, ale każdy następny post otwierał nam bramę do prawdziwie Rajskiego Ogrodu
Gratuluję i podziwiam.
Marzena
No no no....Metamorfoza nie tylko z nazwy
Tak niewinnie się zaczęło, ale każdy następny post otwierał nam bramę do prawdziwie Rajskiego Ogrodu
Gratuluję i podziwiam.
Marzena
Zielona Ja
* Marzena*
* Marzena*
Dzięki Marzenko
za słowa uznania. Powoli, małymi kroczkami mam nadzieję osiągniemy taki swój mały kolorowy raj na ziemi. Jeszcze wiele pracy, ale ja się dzięki takiej pracy relaksuję
Zapraszam ponownie.
Njdziwniejsze jest to że człowiek przy pracy oczywiście w ogrodzie tak się relaksuje i odpoczywa tylko szkoda że na działce czas jakby przyśpiesza.
Nasz mały raj na ziemi.
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=42921" onclick="window.open(this.href);return false;

Znalazłam miejsce na żurawki, ale na razie na tle kory nie bardzo je widać.

Pięciornik krzewiasty. Pryskałam rano od mszycy. Ten ma jasne żółte kwiatuszki nie wiem co to za odmiana, ale często ma mszyce, z ciemnymi żółtymi nie miał.

Jałowce pośrednie Gold Coast

Żylistek szorstki Pride of Rochester zaczyna kwitnąć

Hosty też kwitną

Rokitnik jeszcze nie miał owoców, kupiłam w tym roku drugiego, jeśli odmiennej płci

Conica

Jałowce pospolite Sterling Silver

Fanie to wszysko wygląda ,patrze ,patrzę i nie mogę się nadziwić że chociaż tyle masz tych roślinek powsadzanych,co chwilkę cos nowego .A jak tak pokazujesz działkę z daleka to jeszcze tyle wolnego miejsca masz.
Sadzisz wszystko u sąsiada czy jak?A te malenstwa będzie widać ,niedługo fajnie że zostawiłaś im miejsca do rośnięcia ,niedługo to kory nie będzie widać a nie ich.Ja oczywiście jak robiłam rabatki zapomniałam uwzględnić to że one jeszcze urosną.I teraz jedne na drugie wchodzą.
Nasz mały raj na ziemi.