Dziewczyny witam bardzo cieplutko . Krysiu moja Inkarwilla jest już trzeci rok ,ja ją na zimę tylko korą przysypuję i na razie rośnie ,choć póżno ruszyła u sąsiadki siewki wcześniej zakwitły .Pozdrawiam Ula tak wyszło ,samochód nie mój ,Mąż zaparkował pod furtką ,bo przywiózł mi korę .
Witaj Tereniu
Ślicznie Ci kwitną Weigele.Ja nie mam ani jednej,próbowałam przygody z nimi ale jakoś mnie nie polubiły.Iryski też masz dorodne i orliki jeszcze kwitną.Moje już przekwitły.Tereniu czy Anemonki wykopujesz na zimę?
Witam wszystkich miłych gości Haniu , Asiu , Wiolu - dziękuję .
Moje krzewuszki są młode ,trzy już kwitły w ubiegłym roku ,i powtarzały kwitnienie .
U nas w nocy popadało będzie można troszkę plewić bo chwasty będą ładnie wychodzić ,więc jadę popracować .
Miłego dnia życzę wszystkim zielono zakręconym .
Tereniu u mnie też w nocy solidnie popadało. Super teraz by się pieliło, ale niestety mam pilny wyjazd i może dopiero po południu ....
Najbardziej zarasta mi warzywnik. Jestem w szoku jak widzę jakie tępo wzrostu mają chwaściory. Żeby roślinki chciały tak szybko rosnąć ....
A u mnie nie padało burza przeszła obok
Terenie czy to jest aster alpejski na pierwszym zdjęciu
śliczny a krzewuszki masz cudowne
nawet jedna rośnie Ci do góry nogami
Wiolu U mnie też warzywnik zarasta i kwiatki które wysiałam na rozsadniku . Dzidziu Witam. Nie wiem co to za kwiatuszek na pierwszym zdjęciu, ładnie rośnie i kwitnie pięknie ( rozrasta się w duże kępki )
Myślałam że nikt nie zwróci uwagi na tą krzewuszkę odwróciłam nie tak jak trzeba przepraszam
Haniu pytałaś o anemonki wcześniej ,ja ich nie wykopuję ,niektóre przezimowały .Miałam wszystkie w doniczkach ,po zimię przyjezdżam a tu po pół doniczki ,komuś się spodobały i wybrał z ziemią ( dobrze że nie wszystkie wzioł) .