Skrętniczek piękny, inny niż tradycyjne fioletowe, taki delikatny
U Aneci cz.2
- sari
- 1000p

- Od: 18 maja 2010, o 19:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: U Aneci cz.2
Anetko piękne ogrodowe pokazałaś
jak zobaczyłam Twoją stokrotkę to przypomniało mi się że zamówiłam wiszącą i dzisiaj miałam po nią iść, ( oczywiście zapomniałam) ale tak to juz w tym wieku jest
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Anetko fajnie, że wpadłaś
my też tu za Tobą tęskniliśmy
Skrętnik i kwiatuszki ogrodowe bardzo ładne

Skrętnik i kwiatuszki ogrodowe bardzo ładne
- Anetta
- 1000p

- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jejciu jak to miło jak tyle miłych wpisów się czyta, od razu od rana lepszy humorek mam
Celinko dziękuję
mam cztery clematisy dwa juz kwitną a te drugie dwa znów rosną jak szalone w górę a pączków nie mają, może to te z późniejszych odmian.
Justynko dziękuję w końcu po tej długiej zimie widać że jednak nie jest ze mnie taka guła do kwiatów bo rosną i kwitną właśnie.
Elciu bardzo Ci dziękuję za miłe słówka
a te kwiatuszki to nie wiem czy to poprawna nazwa ale mówi się na nie "milion bells". Lubię je bo nie atakują je tak mszyce(jak np. petunie czy surfinie), wytrzymują wysokie temp. i mają zawsze tyle kwiatów że szok.
Misiaj19 oj hibki to moje oczka w głowie, w końcu zaczaiłam z nimi kontakt i ładnie rosną tfu, tfu... dziękuję Ci również
Renatko powiem Ci szczerze że na razie mój ogródek to taka prowizorka że szok, wydzieliłam sobie kawałeczek ziemi przed domem i tam zaspokajam ale w 2% swoje żądze ogrodowe, bo mam chęć na taki poważny ogród ale on wiąże się z kosztami a kasy ciągle mało i mało, inne ważniejsze wydatki są, i tak odkładam z roku na rok.
Beatko to są stokrotki wiszące? ja bym szybciutko po nią gnała bo musi być niezwykła, a teraz skleroze mają wszyscy prawie niezaleznie od wieku tak więc nie przejmuj się
Arletuś wolny weekend w końcu miałam, zero gości jak nigdy, mężus zajał się ładnie remontem a ja z aparatem pobiegałam trochę.
Celinko dziękuję
Justynko dziękuję w końcu po tej długiej zimie widać że jednak nie jest ze mnie taka guła do kwiatów bo rosną i kwitną właśnie.
Elciu bardzo Ci dziękuję za miłe słówka
Misiaj19 oj hibki to moje oczka w głowie, w końcu zaczaiłam z nimi kontakt i ładnie rosną tfu, tfu... dziękuję Ci również
Renatko powiem Ci szczerze że na razie mój ogródek to taka prowizorka że szok, wydzieliłam sobie kawałeczek ziemi przed domem i tam zaspokajam ale w 2% swoje żądze ogrodowe, bo mam chęć na taki poważny ogród ale on wiąże się z kosztami a kasy ciągle mało i mało, inne ważniejsze wydatki są, i tak odkładam z roku na rok.
Beatko to są stokrotki wiszące? ja bym szybciutko po nią gnała bo musi być niezwykła, a teraz skleroze mają wszyscy prawie niezaleznie od wieku tak więc nie przejmuj się
Arletuś wolny weekend w końcu miałam, zero gości jak nigdy, mężus zajał się ładnie remontem a ja z aparatem pobiegałam trochę.
- sari
- 1000p

- Od: 18 maja 2010, o 19:46
Anetko ja sama nie wiedziałam , obczaiła je moja koleżanka i zamówiła dla nas w kwiaciarni, nie poszłam w sobotę a dzisiaj już nie było ale pani ma dowieśćanetta pisze: Beatko to są stokrotki wiszące? ja bym szybciutko po nią gnała bo musi być niezwykła, a teraz skleroze mają wszyscy prawie niezaleznie od wieku tak więc nie przejmuj się![]()
Co do sklerozy to mam przypominacza w domu który niestety nie da mi zapomnieć o niektórych rzeczach (kieszonkowe, urodzinki itp
Ogrodowe też lubię ale najbardziej spodobał mi się skrętniczek 
- Anetta
- 1000p

- zeberka4

- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Ta druga to bieluń czy datura?
- Anetta
- 1000p

Kupiłam pod nazwą bielunia ale kwiaty ma sterczące więc jakby datura, okaże się "w praniu". 
- justus27

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Pierwszy raz widzę w takich pięknych kolorach daturę ;) Śliczny kwiat ma.
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Daturka ma cudny kwiatuszek.
Czy ja mogę poprosic o fotkę z jego zbliżeniem? 
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- Anetta
- 1000p

Justynko datury można kupić w przeróżnych kolorach. Ale zawsze chciałam miec tą fioletową pełną.
Elciu nie ma sprawy ale ten juz przekwitł, czekamy za następnym jak tak
Elciu nie ma sprawy ale ten juz przekwitł, czekamy za następnym jak tak
- justus27

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Anetta- pewnie można. Ale w moich okolicach najczęściej spotykane są białe, kremowe (żółtawe) i różowe. Takiej, jak Twoja nigdy nie widziałam wcześniej. A fiolet to jeden z moich ulubionych kolorów 
- anik
- 1000p

- Od: 28 maja 2010, o 13:05
Anetko śliczna daturka. Możesz napisać czym ją podlewasz, bo mam 2 krzaczki na wielkość jak twój ale ani widu ani słychu pąków.
- nuta23
- 1000p

- Od: 17 kwie 2010, o 13:53
Ślicznie kwitnie ta Daturka, jeszcze takiej nie widziałam. Fuksja też pięknie wygląda.
pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- arlet3

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Anetko śliczne obie i fuksja i daturka
Daturkę taką ostatnio siostrze kupiłam
Daturkę taką ostatnio siostrze kupiłam