trudne poczatki..

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
violanta9
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 27 maja 2011, o 11:10
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Re: trudne poczatki..

Post »

Piotrze co Twoim zdaniem sie gryzie? proszę powiedz mi ponieważ ja biorę ślub za pare lat i miedzy innymi dlatego postanowiłam się wziąść za ogród i chcę żeby wszystko pieknie wygladało a za 2 lata mam nadzieję ze już się troszkę rozrośnie i bd ładnie wygladać... lecz jak tak oglądam wasze piękne ogrody to najlepiej od nowa bym zaczeła :( szkoda że założyłam sobie konto tak późno;/
Pozdrawiam ! Viola :)
Awatar użytkownika
violanta9
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 27 maja 2011, o 11:10
Kontakt:

Post »

Mam jeszcze pytanie czy zamawiacie rośiny na allegro?? jak to wygląda?
Pozdrawiam ! Viola :)
Awatar użytkownika
gawronka
200p
200p
Od: 10 kwie 2010, o 08:52

Post »

Wiolu, ponieważ ślub będzie, jak pisałaś, za parę lat to ogródek na pewno będzie śliczny ; a już jaki ładny :uszy
ja gumisia wsadziłabym pod jakąś choinkę :wink:
Zamawiam roślinki na allegro ale u sprawdzonych sprzedawców. czyli od takich ,że parę zamówień złożonych było i wszystkie rośliny przyszły nie przesuszone, nie połamane i nie chore. jak chcesz to wyślę ci dane tych sprzedawców na PW :)
Zapraszam do mnie : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41729" onclick="window.open(this.href);return false;
Marta
x-p-k
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 sie 2008, o 00:13

Post »

Fikuśna kostka gryzie mi się z elementami japonizującymi, gumiś i tego typu ozdoby to już kompletnie u mnie odpadają (w przedbiegach wręcz hehe)
Masz tam sporo przestrzeni, może naprawdę wartałoby zrobić kilka efektownych skupin krzewów i iglaków? Do tej kostki ciężko będzie Ci dobrać jakieś dodatkowe elementy, więc może lepiej nie udziwniać :)
Ale to moje zdanie, masz prawo widzieć to zupełnie inaczej :)

:wit
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”