trudne poczatki..
- violanta9
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 27 maja 2011, o 11:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: trudne poczatki..
Piotrze co Twoim zdaniem sie gryzie? proszę powiedz mi ponieważ ja biorę ślub za pare lat i miedzy innymi dlatego postanowiłam się wziąść za ogród i chcę żeby wszystko pieknie wygladało a za 2 lata mam nadzieję ze już się troszkę rozrośnie i bd ładnie wygladać... lecz jak tak oglądam wasze piękne ogrody to najlepiej od nowa bym zaczeła
szkoda że założyłam sobie konto tak późno;/

Pozdrawiam ! Viola 

- violanta9
- 0p - Nowonarodzony
- Od: 27 maja 2011, o 11:10
- Kontakt:
Mam jeszcze pytanie czy zamawiacie rośiny na allegro?? jak to wygląda?
Pozdrawiam ! Viola 

- gawronka
- 200p
- Od: 10 kwie 2010, o 08:52
Wiolu, ponieważ ślub będzie, jak pisałaś, za parę lat to ogródek na pewno będzie śliczny ; a już jaki ładny
ja gumisia wsadziłabym pod jakąś choinkę
Zamawiam roślinki na allegro ale u sprawdzonych sprzedawców. czyli od takich ,że parę zamówień złożonych było i wszystkie rośliny przyszły nie przesuszone, nie połamane i nie chore. jak chcesz to wyślę ci dane tych sprzedawców na PW

ja gumisia wsadziłabym pod jakąś choinkę

Zamawiam roślinki na allegro ale u sprawdzonych sprzedawców. czyli od takich ,że parę zamówień złożonych było i wszystkie rośliny przyszły nie przesuszone, nie połamane i nie chore. jak chcesz to wyślę ci dane tych sprzedawców na PW

Zapraszam do mnie : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41729" onclick="window.open(this.href);return false;
Marta
Marta
Fikuśna kostka gryzie mi się z elementami japonizującymi, gumiś i tego typu ozdoby to już kompletnie u mnie odpadają (w przedbiegach wręcz hehe)
Masz tam sporo przestrzeni, może naprawdę wartałoby zrobić kilka efektownych skupin krzewów i iglaków? Do tej kostki ciężko będzie Ci dobrać jakieś dodatkowe elementy, więc może lepiej nie udziwniać
Ale to moje zdanie, masz prawo widzieć to zupełnie inaczej

Masz tam sporo przestrzeni, może naprawdę wartałoby zrobić kilka efektownych skupin krzewów i iglaków? Do tej kostki ciężko będzie Ci dobrać jakieś dodatkowe elementy, więc może lepiej nie udziwniać

Ale to moje zdanie, masz prawo widzieć to zupełnie inaczej