Ogródek AGNESS cz. 8
- takasobie
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz. 8
Twoje zdjecia wyglądają jak do katalogu! Takiego o projektowaniu ogrodów:-)
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Igorku bardzo mi miło ...dzięki
Żurawki zawsze wygladają pięknie, one są niesamowicie dekoracyjne
Geniu dziękuję
Żurawek już trochę mi sie nazbierało, host mam na razie maluteńko, bo tylko 7 odmian, ale mam nadzieję dokupić więcej, bo są tak niesamowicie różnorodne i prześliczne. A mimo, ze ogródek malutki to miejsca na hosty mam dużo
Celinkobardzo dziękuję, miło mi, ze podoba Ci się mój cienisty zakątek
Aguś dziękuję
Miłeczko bardzo dziękuję, to strasznie miłe co piszesz, ale naprawdę niezasłużone
Połączone żurawki i hosty muszą wyglądać ładnie...nie ma innej opcji
Do pięknie skomponowanego ogrodu mi daleko....mój jest taki zwyczajny, sielski anielski

Geniu dziękuję

Celinkobardzo dziękuję, miło mi, ze podoba Ci się mój cienisty zakątek

Aguś dziękuję

Miłeczko bardzo dziękuję, to strasznie miłe co piszesz, ale naprawdę niezasłużone

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Agniesiu wiem, że powtórzę za innymi, ale przepiękne stworzyłaś rabaty hostowo żurawkowe.
Kolory żurawek dobrane wspaniale, one nawet jak nie kwitną, to są cudowne.
Kolory żurawek dobrane wspaniale, one nawet jak nie kwitną, to są cudowne.

- AGNESS
Tajeczko bardzo się cieszę, że moja cienista rabatka podoba Ci się . Mam nadzieję, ze porównasz swoje wrażenia w realu
Andrzejku cały czas sie staram
....najlepsze są te przenosiny roślin z miejsca na miejsce....bo gdzie indziej będzie na pewno ładniej
Dziś piwonie, bardzo je lubię, niestety w tym roku niesamowicie szybko przekwitają....upały robią swoje...aż żal....

Andrzejku cały czas sie staram

Dziś piwonie, bardzo je lubię, niestety w tym roku niesamowicie szybko przekwitają....upały robią swoje...aż żal....

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Aguś, cudne piwonie! Te pełne mają szczególnie piękny kolor
Nasz ulubiony, prawda? Oczywiście po niebieskim

Nasz ulubiony, prawda? Oczywiście po niebieskim

- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Agnieszko, powtórzę za innymi: rabata z żurawkami i innymi cieniolubnymi rewelacja
Kompozycja i wykonanie super
Bardzo ładny kolor posłonka. U mnie zakwitł pomarańczowoczerwony.

Bardzo ładny kolor posłonka. U mnie zakwitł pomarańczowoczerwony.
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Jak oglądam wszędzie takie piękne piwonie to aż mnie skręca.U mnie były malutkie pączusie,a teraz tak jakby ginęły, nie powiększają się i na pewn o nic już z nich nie będzie.
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
Cudowna rabata z piwoniami
Żeby tylko teraz nie padało, bo deszcz potrafi bardzo szybko zniszczyć ich kwiaty.
Ja bardzo ubolewam nad tym, że piwonie, które tak bardzo lubię, bardzo szybko przekwitają

Żeby tylko teraz nie padało, bo deszcz potrafi bardzo szybko zniszczyć ich kwiaty.
Ja bardzo ubolewam nad tym, że piwonie, które tak bardzo lubię, bardzo szybko przekwitają

- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agniesiu śliczne to i owo w Twoim ogrodzie

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Piwonie piękny kolor mają, ja mam tylko blado różowe
- EdytaB
- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moje piwonie lekarskie też szybko przekwitły, białe i bladoróżowe w pałni rozkwitu ale tez w tym roku ich czas szybko przeminie niestety, mam jeszcze dwa krzaczki całe w pąkach - nie wiem co to z nich będzie.
Cienisty zakątek super, sama powinnam zakupić żurawki, żeby trochę przełamac zieleń na swojej cienistej rabacie
Cienisty zakątek super, sama powinnam zakupić żurawki, żeby trochę przełamac zieleń na swojej cienistej rabacie

- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Piękny ten szpaler piwonii . Powiedz czy jakoś specjalnie o nie dbasz , ze są takie dorodne ?
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Aga majowki u mnie już przekwitły a pozostałe dopiero się szykują. Szpaler piwoniowy piękny i zapewne bardzo pachnący.
- AGNESS
Izuniu faktycznie kocham ten kolor.... a niebieski jako dodatek
Piwonie bardzo lubię i naprawdę żałuję że tak krótko pozwalają się sobą cieszyć ....
Jacku dziękuję
Posłonek pomarańczowo czerwony musi być bajeczny...w moich ukochanych barwach. Ja takiego nie mam, u mnie są 2 odcienie różu, biały i żółty.....pozwól swojemu sie wysiać
Małgosiu to być może choroba grzybowa na Twoich piwoniach, charakteryzuje się właśnie zasychaniem pąków....trzeba pryskać...
Wiolu mnie też to smuci. Naprawdę nie pozwalają się sobą nacieszyć, w tym roku kwiaty opadają błyskawicznie....
Bożenko dziękuję
wiosna to u mnie najpiękniejszy i najbardziej kolorowy czas...później latem już jest bardziej zielono.
Aguś a ja prawie same bordowe.... Jeden krzaczek różowiutki i posadzone wiosną inne różowe, ale tak maleńkie, że prawie ich nie widać
mam nadzieję, ze rozrosną sie troszkę przez sezon ...
Edytko, ja muszę dosadzić i inne piwonie oprócz majówek, żeby przedłużyć czas kwitnienia, bo faktycznie, momentalnie kończy sie ich królowanie w ogródku....choruję na białe
Aguś te piwonie są już od ,,zawsze,, w moim ogrodzie....nie dbam o nie praktycznie wcale
a jeszcze nigdy nie zawiodły mnie, zawsze są obsypane kwiatami
Jolu, muszę i ja koniecznie dosadzić w szpalerze i inne późniejsze odmiany, te majówki są prześliczne jak kwitną...ale bardzo szybko nadchodzi zieloność....
Kolorki na dziś

Jacku dziękuję

Małgosiu to być może choroba grzybowa na Twoich piwoniach, charakteryzuje się właśnie zasychaniem pąków....trzeba pryskać...
Wiolu mnie też to smuci. Naprawdę nie pozwalają się sobą nacieszyć, w tym roku kwiaty opadają błyskawicznie....
Bożenko dziękuję

Aguś a ja prawie same bordowe.... Jeden krzaczek różowiutki i posadzone wiosną inne różowe, ale tak maleńkie, że prawie ich nie widać

Edytko, ja muszę dosadzić i inne piwonie oprócz majówek, żeby przedłużyć czas kwitnienia, bo faktycznie, momentalnie kończy sie ich królowanie w ogródku....choruję na białe

Aguś te piwonie są już od ,,zawsze,, w moim ogrodzie....nie dbam o nie praktycznie wcale

Jolu, muszę i ja koniecznie dosadzić w szpalerze i inne późniejsze odmiany, te majówki są prześliczne jak kwitną...ale bardzo szybko nadchodzi zieloność....
Kolorki na dziś