Ja nadal czekam na rozkwitnięcie irysa...

Ja nadal czekam na rozkwitnięcie irysa... irysy są przepiękne, szkoda że nie mogą kwitnąć przez całe lato... róże na murkowej rabacie bardzo już dorodne, niedługo będzie szpaler kwiatów... no i... i Ciebie dopadła  hosto-mania
 irysy są przepiękne, szkoda że nie mogą kwitnąć przez całe lato... róże na murkowej rabacie bardzo już dorodne, niedługo będzie szpaler kwiatów... no i... i Ciebie dopadła  hosto-mania 

Powiem ci, że hosto-mania już dawno mnie dopadła ;) Nie miałam jednak póki co koncepcji, co do "hostowiska". Teraz koncepcja już jest, więc w przyszłym roku będzie można poszaleć
 Powiem ci, że hosto-mania już dawno mnie dopadła ;) Nie miałam jednak póki co koncepcji, co do "hostowiska". Teraz koncepcja już jest, więc w przyszłym roku będzie można poszaleć   
   I to nie tylko z hostami, bo w planach są żurawki jeszcze...i to dużo
 I to nie tylko z hostami, bo w planach są żurawki jeszcze...i to dużo   

Imienia różyczki niestety nie znam
 Imienia różyczki niestety nie znam   No ale może jak już rozkwitnie, to ktoś mi ja zidentyfikuje ;) Co do ostróżki, to chyba żaden gigant, one zawsze takie duże ;)
  No ale może jak już rozkwitnie, to ktoś mi ja zidentyfikuje ;) Co do ostróżki, to chyba żaden gigant, one zawsze takie duże ;) Ja ci dałam zaledwie parę nadwyżek, a Ty mi taki prezent serwujesz ;)
  Ja ci dałam zaledwie parę nadwyżek, a Ty mi taki prezent serwujesz ;)  

i hosty moja miłość
 i hosty moja miłość    Bardzo efektowne te obrzeża z kamyków!!!Będę zaglądała do pieknie zapowiadającego się ogrodu i czekam na wykończenie bajorka tez mnie to czeka może coś zgapię
 Bardzo efektowne te obrzeża z kamyków!!!Będę zaglądała do pieknie zapowiadającego się ogrodu i czekam na wykończenie bajorka tez mnie to czeka może coś zgapię   

Szykują się już do kwitnienia żółciutkie
 Szykują się już do kwitnienia żółciutkie   Niedługo wstawię zdjęcia ;) W pakach czekają też kolejne, ale nie wiem jakie
  Niedługo wstawię zdjęcia ;) W pakach czekają też kolejne, ale nie wiem jakie   To był prezent od koleżanki z innego forum i będzie niespodzianka, bo nie oznaczyła, który jaki ma kolor
  To był prezent od koleżanki z innego forum i będzie niespodzianka, bo nie oznaczyła, który jaki ma kolor  
   Co do host, to również je uwielbiam. Mam plany na spore hostowisko ;) No i żurawki...ehhhh... będzie pracy przy szykowaniu rabatek, bo planuje ich sporo
 Co do host, to również je uwielbiam. Mam plany na spore hostowisko ;) No i żurawki...ehhhh... będzie pracy przy szykowaniu rabatek, bo planuje ich sporo  A bajorko...marzy mi się takie "naturalne" z trawami, liliami wodnymi...
 A bajorko...marzy mi się takie "naturalne" z trawami, liliami wodnymi...   Jak już będzie co, to możesz zgapiać do woli
  Jak już będzie co, to możesz zgapiać do woli   

głównie te syberyjskie dokupiłam na wiosne kilka kolorków jak sie rozrosna to sie podzielę
 głównie te syberyjskie dokupiłam na wiosne kilka kolorków jak sie rozrosna to sie podzielę   Mam niebieskie,fioletowe, biało fioletowe, rózowe, białe i jeszcze inne sa genialne i jak kwitną i po bo nie zanikają
 Mam niebieskie,fioletowe, biało fioletowe, rózowe, białe i jeszcze inne sa genialne i jak kwitną i po bo nie zanikają   

az sie rozwinie!!!
  az sie rozwinie!!!

Może w lecie Danusiu rodzinkę zapragniesz odwiedzić, a tak zuuuuupełnie przy okazji forumowe koleżanki
 Może w lecie Danusiu rodzinkę zapragniesz odwiedzić, a tak zuuuuupełnie przy okazji forumowe koleżanki   
   Wiesz, z Nadarzyna do nas, to już rzut beretem. A i nasze ogródki od siebie niedaleko, więc spacerkiem można obejść wszystko
 Wiesz, z Nadarzyna do nas, to już rzut beretem. A i nasze ogródki od siebie niedaleko, więc spacerkiem można obejść wszystko