To i ja się dołączam do zacnego grona i poproszę a chwastami i ja się muszę zająć też dziś sobie obiecałam że idę walczyć z nimi tylko ja pewnie będę na przegranej jak zwykle pozycji
Nie przesadzaj ja mój "produkuję" juz 5 rok i stale coś zmieniam chociaz w sumie pierwotna koncepcja została zachowana
Bardzo mi miło ze podoba Ci sie mój "twór"
Twój bedzie na milion piekniejszy!!!!!
Bożenko jak by się nie pieliło wcale to było by gorzej z tym się nie da wygrać ale trzeba jak się chce mieć ładnie ja chyba ze 3 godziny spędzę na samym pieleniu o ile mój berbeć będzie spał .Kawusia już zrobiona
A moje prace z córcią też nie należą do udanych bo ciągle mała coś chce a to siku a to pić a to znowu coś i tak wkoło się odrywam ale cóż taki już los ja lubię pracować w pełnym skupieniu
noooooo To przecudnej urody masz kwiatuszka Moje juz troszkę wieksze ale równie kochane dzisiaj mi zrobili kawkę do łózka ...i powiem tak ciesz sie z tego okresu jak najdłuzej, moi tak pyskują
No wiadomo że czym starsze to mają coś do powiedzenia ale pomyśl sobie w taki dzień jak dziś dostałaś kawę do łóżka oby tylko zawsze pamiętali o swoich mamach