Ewo żałuje, że mój mąż nie interesuje się ogrodem. On chyba  nawet nie wie, co w nim rośnie. Muszę koniecznie pokazać mu swój wątek
  Ewo żałuje, że mój mąż nie interesuje się ogrodem. On chyba  nawet nie wie, co w nim rośnie. Muszę koniecznie pokazać mu swój wątek  

z mleczkiem poproszę bo trochę tu posiedzę
 z mleczkiem poproszę bo trochę tu posiedzę  

Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej.
 ), a 2 dostałam od M na Dzień Kobiet. Reszta się dość dobrze przechowała i są naprawdę duże. Ale to będzie widać, kiedy ja zrobię zdjęcie. M widzi całość
), a 2 dostałam od M na Dzień Kobiet. Reszta się dość dobrze przechowała i są naprawdę duże. Ale to będzie widać, kiedy ja zrobię zdjęcie. M widzi całość 

Niezbyt była jednak straszna, skoro się nie obudziłam. Ogród tego potrzebował.
 Niezbyt była jednak straszna, skoro się nie obudziłam. Ogród tego potrzebował.

Ma  nadzieję że na jesień znajdę go bez problemu? Czy jednak trzeba się trochę natrudzić aby go dostać??
  Ma  nadzieję że na jesień znajdę go bez problemu? Czy jednak trzeba się trochę natrudzić aby go dostać??

Warzywnik zarasta.
 Warzywnik zarasta.
 Może w przyszłym roku...A ja zazdroszczę wszystkim tym co mają tyle pola do sadzenia...
 Może w przyszłym roku...A ja zazdroszczę wszystkim tym co mają tyle pola do sadzenia... 

Ma to plusy i minusy
 Ma to plusy i minusy  Dziś wciąż oboje z M zajmujemy się sprawami zawodowymi, nic dla przyjemności, żadnego ogródkowania (a chwasty rosną
 Dziś wciąż oboje z M zajmujemy się sprawami zawodowymi, nic dla przyjemności, żadnego ogródkowania (a chwasty rosną  ). W dodatku  zrobiło się paskudnie zimno, wietrznie i idą czarne chmury. Może raczej zajrzę w cieplejsze miejsca
). W dodatku  zrobiło się paskudnie zimno, wietrznie i idą czarne chmury. Może raczej zajrzę w cieplejsze miejsca