Grażynko mnie też coraz bardziej się podoba, na szczęście moja praca nie idzie na marne.
Na starej działce nie miałam żadnej azalii, tam klimat zbyt ostry więc wolałam nie ryzykować.
Tu widząc w ogródkach wokół piękne krzaczki kwasolubnych zaryzykowałam, no i udało się
Ja uczulenie dostaję przy dużym nasłonecznieniu i wysokich tempaturach, dawniej tego nie miałam, tak mam od 5 lat. Jeszcze muszę bardzo uważać na roślinki, które na końcach liści wytwarzają toksyny, dostaję dużego poparzenia, które bardzo długo leczę . Dlatego nie sadzę już pasternaku, cukinii, a na dyptam w czasie plewienia bardzo uważam.
U nas pięknie lało, a dziś od rana dalej upały.
renim mój mąż mi pozwala zwiedzać, oglądać, ale wygląda to tak że robimy to szybko, a jak chcę powoli jeszcze raz pospacerować, to on mówi, że poczeka na mnie w samochodzie. Najbardziej to mnie denerwuje, bo przecież pojachaliśmy razem

no ale on nie jest tak zakręcony jak ja. Za to jak spotykają sie z kolegą

i zaczynają temat motoryzacji, zwłaszcza mechaniki pojazdów to ja mam dość
Poranne wstawanie nie jest takie złe, wtedy jest wokół cicho śpiewają pięknie ptaki, a u mnie tak koło godz 7 zaczynają rozmowę koguty, pięknie ich pianie wokół brzmi.
Te drobne kwiatuszki to kuklik nie znam jej odmiany, mam go od zeszłej wiosny.
Aniu nie wiem jaka to odmiana, ale wiesz cieszy mnie bardzo, że Ci rośnie po zeszłorocznych trudach podróży
Najpierw pokażę drugą stronę skalniaka, tam właśnie są trzy stopnie.