Nie martw się i broń...nie strzelaj. W końcu zawsze można wkleić jeszcze raz
  Nie martw się i broń...nie strzelaj. W końcu zawsze można wkleić jeszcze raz   Wyplewiony 13 metrowy pas...i to naprawdę w jeden dzień
  Wyplewiony 13 metrowy pas...i to naprawdę w jeden dzień  

Nie martw się i broń...nie strzelaj. W końcu zawsze można wkleić jeszcze raz
  Nie martw się i broń...nie strzelaj. W końcu zawsze można wkleić jeszcze raz   Wyplewiony 13 metrowy pas...i to naprawdę w jeden dzień
  Wyplewiony 13 metrowy pas...i to naprawdę w jeden dzień  

...a może kochana chciałaś po prostu nas wypłoszyć
 ...a może kochana chciałaś po prostu nas wypłoszyć   ale nic z tego, jeszcze nie raz tu przyjdę
  ale nic z tego, jeszcze nie raz tu przyjdę  

Ewo, następnym razem panuj lepiej nad paluszkami, bo Twój M. napracował się przy zdjęciach prawie jak Ty na rabacie warzywnej ;) pozdrawiam, A.
 Ewo, następnym razem panuj lepiej nad paluszkami, bo Twój M. napracował się przy zdjęciach prawie jak Ty na rabacie warzywnej ;) pozdrawiam, A.

Mieszkam na wsi, tu raczej trudno zapanować nad chwastami. Można za to regularnie kosić
 Mieszkam na wsi, tu raczej trudno zapanować nad chwastami. Można za to regularnie kosić 

Zabudowania też mi się podobają. Mam sentyment do takich ceglanych i z przeszłością.
 Zabudowania też mi się podobają. Mam sentyment do takich ceglanych i z przeszłością. Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej.
 W tym roku obchodzimy 700-lecie wsi. To jeden z największych kościołów wiejskich na Warmii.
 W tym roku obchodzimy 700-lecie wsi. To jeden z największych kościołów wiejskich na Warmii.