I tak na pierwszy rzut, to od razu przyznaję się szczerze, że zakochałam się w tych żabkach..

. Oprócz niego są ; Ville de Lyon , Asao , Carnaby , Multi Blue , Kiri Te Kanawa i  Comtesse de Blouchard .
 . Oprócz niego są ; Ville de Lyon , Asao , Carnaby , Multi Blue , Kiri Te Kanawa i  Comtesse de Blouchard .

Fajny masz ten zielnik , a plan z orzechem zacny
 Fajny masz ten zielnik , a plan z orzechem zacny  

. Te liście od sąsiadki to rzeczywiście chyba bergenia. Ładnie się zazielenił ogródek ziołowy, ale oregano pilnuj, bo zasiedli Ci cały ogród. Ja zaniedbałam ścięcie nasion i teraz nie mogę sobie z tym zielskiem poradzić. Wygląda na to, że po owoce i warzywa już wkrótce nie będziesz potrzebowała  do sklepu  chodzić
 . Te liście od sąsiadki to rzeczywiście chyba bergenia. Ładnie się zazielenił ogródek ziołowy, ale oregano pilnuj, bo zasiedli Ci cały ogród. Ja zaniedbałam ścięcie nasion i teraz nie mogę sobie z tym zielskiem poradzić. Wygląda na to, że po owoce i warzywa już wkrótce nie będziesz potrzebowała  do sklepu  chodzić 

A dla borówki amerykańskiej robiłaś specjalne kwaśne stanowisko, bo słyszałem że musi mieć, żeby owocować. Ale widzę że u Ciebie owocuje, więc chyba ma.
  A dla borówki amerykańskiej robiłaś specjalne kwaśne stanowisko, bo słyszałem że musi mieć, żeby owocować. Ale widzę że u Ciebie owocuje, więc chyba ma. 

akurat dziś z pierwszakami omawialiśmy rozwój biedronki i były takie w książce. W sumie pierwszy raz widziałam, nigdy wcześniej nie zastanawiałam się jak powstają duże biedronki
  akurat dziś z pierwszakami omawialiśmy rozwój biedronki i były takie w książce. W sumie pierwszy raz widziałam, nigdy wcześniej nie zastanawiałam się jak powstają duże biedronki   Żywią się mszycami, więc Lucy chyba ma rację, gdzieś blisko mszyce są...
   Żywią się mszycami, więc Lucy chyba ma rację, gdzieś blisko mszyce są... 

Pomidorki uwielbiam
  Pomidorki uwielbiam   a zwłaszcza takie z własnego ogrodu !!! Mniam !!!
  a zwłaszcza takie z własnego ogrodu !!! Mniam !!!  moje niestety jeszcze nie zakwitły.... ale chłodnawo długo było... może jeszcze zdążą ???
 moje niestety jeszcze nie zakwitły.... ale chłodnawo długo było... może jeszcze zdążą ???  

.. zanim staną się biedronkami
 .. zanim staną się biedronkami