..... ale tylko jeden jedyny kwiat na razie.
 ..... ale tylko jeden jedyny kwiat na razie.

, ale już tego doświadczyłam "na własnej skórze" jakiś czas temu, posadziłam miętę na rabacie
 , ale już tego doświadczyłam "na własnej skórze" jakiś czas temu, posadziłam miętę na rabacie   i teraz mam dużo mięty, oooo takiej jak na zdjęciu
  i teraz mam dużo mięty, oooo takiej jak na zdjęciu

Zapraszam kiedy tylko będziesz miała ochotę !
  Zapraszam kiedy tylko będziesz miała ochotę !

Ja sadziłam jak leci...
 Ja sadziłam jak leci...  
  i kupilam inna odmianę. I ostatnio odkryłam całkiem nowy sposób na wykorzystanie mięty: wódka, tonik, cytryna i dużo mięty
 i kupilam inna odmianę. I ostatnio odkryłam całkiem nowy sposób na wykorzystanie mięty: wódka, tonik, cytryna i dużo mięty  

Podobno jak wysadzone "do góry nogami" to nie wyrosnągatita pisze:Ula, Ty mnie nie strasz !!! A to jest jakaś różnica ??Ja sadziłam jak leci...
 Ja sadziłam bokiem
 Ja sadziłam bokiem  
 próbowałaś? ja piję całe lato, muszę ją jakoś utylizować ;)
 próbowałaś? ja piję całe lato, muszę ją jakoś utylizować ;)

Przecież nie zamieszczę nowego tematu: jak sadzić anemonki ?
 Przecież nie zamieszczę nowego tematu: jak sadzić anemonki ?   
  Moje starsze dziecko mi robi
 Moje starsze dziecko mi robi  

Pamiętam, jak sadziłam pierwszy raz, to też szukałam gdzie jest góra-dół. Przeszukałam nawet cały internet
 Pamiętam, jak sadziłam pierwszy raz, to też szukałam gdzie jest góra-dół. Przeszukałam nawet cały internet   Najbardziej spodobała mi się opcja: rozrzucić bulwy...i taką zastosowałam
  Najbardziej spodobała mi się opcja: rozrzucić bulwy...i taką zastosowałam   Wszystkie pięknie zakwitły. Najważniejsze, to nie zapomnieć o namoczeniu
  Wszystkie pięknie zakwitły. Najważniejsze, to nie zapomnieć o namoczeniu   Cebrzyk z pelargonią bossski
  Cebrzyk z pelargonią bossski