No,no niezła ta paczucha i taka bogata

- jesteś niezawodna
  - jesteś niezawodna  
 świetne rośliny-wszystkie bez wyjątku.
 świetne rośliny-wszystkie bez wyjątku.  A w paczuszce nie pomogę w rozpoznaniu
 A w paczuszce nie pomogę w rozpoznaniu  Wilczomlecz wyrośnięty i w ładnej doniczce.Pozdrawiam.
 Wilczomlecz wyrośnięty i w ładnej doniczce.Pozdrawiam. 

no,ale już mam i będęo nią dbać
  no,ale już mam i będęo nią dbać   

Jeżeli mnie wzrok nie myli, to jedynką oznaczone jest sedum mexicanum, ale nie jestem pewna
 Jeżeli mnie wzrok nie myli, to jedynką oznaczone jest sedum mexicanum, ale nie jestem pewna  

- przypuszczałam,że to jakieś sedum,może być i mexicanum (zaraz
  - przypuszczałam,że to jakieś sedum,może być i mexicanum (zaraz   ) - dziękuję
 ) - dziękuję   

.............wiadomo,niech rosną
 .............wiadomo,niech rosną

,własnie mi się przypomniało,że jutro mam iść na plac targ. po zamówioną
 ,własnie mi się przypomniało,że jutro mam iść na plac targ. po zamówioną 

więc masz też w to własny wkład
 więc masz też w to własny wkład  . Co prawda do twojego szaleństwa zakupowego mi jeszcze daleko ale gonie Cię
. Co prawda do twojego szaleństwa zakupowego mi jeszcze daleko ale gonie Cię  

, informacje na wagę złota,a na zaproszenie czekam z niecierpliwością.Muszę przystopować z tym kwiatkowym szaleństwem,ale będę z radością kibicować ulubionym forumowiczkom i forumowiczom.Ofiarodawczyni tego "żółwia, nie była pewna czy to żółw?!Fajnie byłoby,gdyż z Waszych informacji wynika,
  , informacje na wagę złota,a na zaproszenie czekam z niecierpliwością.Muszę przystopować z tym kwiatkowym szaleństwem,ale będę z radością kibicować ulubionym forumowiczkom i forumowiczom.Ofiarodawczyni tego "żółwia, nie była pewna czy to żółw?!Fajnie byłoby,gdyż z Waszych informacji wynika,