I kolejne fotki

Uwielbiam trzmielinę !

Kocham mlode listki pęcherznicy..

Pigwowiec japoński przymierza się do kwitnienia, tylko w tym roku nas nie rozpieszcza.

listki są piękne i też je bardzo lubię.
 listki są piękne i też je bardzo lubię.
 U mnie po dużych upałach listki są takie jakby przypalone przez słońce...
  U mnie po dużych upałach listki są takie jakby przypalone przez słońce... Masz może zdjęcie jej rozmiarów
 Masz może zdjęcie jej rozmiarów   

Tymczasem popatrzę się na jego okazałość w googlach
 Tymczasem popatrzę się na jego okazałość w googlach  

I obydwa zdjęcia są już chyba forum. W zeszłym roku kwitł jak oszalały, a w tym zastrajkował. I chyba wiem dlaczego
 I obydwa zdjęcia są już chyba forum. W zeszłym roku kwitł jak oszalały, a w tym zastrajkował. I chyba wiem dlaczego   Zebraliśmy owoce na nalewkę, mąż się zajął jej przygotowaniem... i już po 2 tygodniach próbował czy doszła
 Zebraliśmy owoce na nalewkę, mąż się zajął jej przygotowaniem... i już po 2 tygodniach próbował czy doszła   Co upił to dolewał, nalewka ni czorta nie chciała się zrobić
 Co upił to dolewał, nalewka ni czorta nie chciała się zrobić   Więc myślę, że pigwowiec w tym roku powiedział sobie: nie kwitnę bo znowu będą chcieli sobie żarty a nie nalewkę z moich owoców robić !
 Więc myślę, że pigwowiec w tym roku powiedział sobie: nie kwitnę bo znowu będą chcieli sobie żarty a nie nalewkę z moich owoców robić ! Trzmielina fantastyczna
 Trzmielina fantastyczna   
  Takiej jeszcze nie próbowałem
 Takiej jeszcze nie próbowałem  

.....pięknie u Ciebie się rozrosła, a mój murek świeżutki, to takie wrażenie, że wymuskany ;)....mam nadzieję, że z wiekiem nabierze bardziej..."romantycznego" wyglądu ;)
.....pięknie u Ciebie się rozrosła, a mój murek świeżutki, to takie wrażenie, że wymuskany ;)....mam nadzieję, że z wiekiem nabierze bardziej..."romantycznego" wyglądu ;)

obiecałam i jestem
  obiecałam i jestem   
  u Ciebie wszystko takie ładne, na swoim miejscu
  u Ciebie wszystko takie ładne, na swoim miejscu   
  , wiem ile to pracy i czasu wymaga a z tym czasem to u mnie bardzo kiepściutko..
 , wiem ile to pracy i czasu wymaga a z tym czasem to u mnie bardzo kiepściutko.. 

Po mału, po mału i u Ciebie będzie pięknie
  Po mału, po mału i u Ciebie będzie pięknie   
  U Aguniady to dopiero wszystko wypieszczone czy u Agatki123 !
  U Aguniady to dopiero wszystko wypieszczone czy u Agatki123 ! 
  i ma swój urok.
 i ma swój urok.
 , ja to taka świeżutka na forum jestem i do tego baaaardzo zielona ogrodniczka
 , ja to taka świeżutka na forum jestem i do tego baaaardzo zielona ogrodniczka   

Zielona ogrodniczka mówisz... to chyba dobrze, bo ogród lubi zieleń
 Zielona ogrodniczka mówisz... to chyba dobrze, bo ogród lubi zieleń   

tu są tylko życzliwi forumowicze i jeszcze doradzą coś fajnego...
 tu są tylko życzliwi forumowicze i jeszcze doradzą coś fajnego... pijemy poranną kawkę?
 pijemy poranną kawkę?