Grażynko - zakupy moje bardzo zwyczajne , nie ma się czym chwalić ,zwyczajne takie na uzupełnienie tych co już u mnie były a już ich nie ma ....
Agnieszko - pierwiosnki omszone siałam w ubiegłym roku ale niestety nic z tego nie wyszło bo siewki dostały zgorzel no i ich nie ma ,a te co widać to nowe przyrosty.Ja kupuję na rynku , okazyjnie...
Tajka - to kuklik pomarańczowy , mam go od zawsze to jedna z roślin z których zakładałam kiedyś ogródek , mam go i w cieniu i w słońcu ,wszędzie się ma dobrze a szkarłatny pełny..hmm..gdzieś miałam ale go na razie nie widzę to był ubiegłoroczny zakup ...
Tadku - miły jesteś, do kolekcji to mi daleko

ja kupuję okazyjnie w sezonie na rynku coś tam można upolować ale specjalnie się nie staram... życzę Ci powodzenia w siewie, moja sąsiadka siała do gruntu i się udały ale wszystkie w jednym podstawowym kolorze ,ciemno niebieskim.
Basiu - dobrze widzisz to biedronkowa mini różyczka kwitnie , jeszcze w doniczce i przymrozki przetrwała kwitnąco...
Alu- mój klonik lekko "opatulony" agrowłokniną przetrwał ale bardzo powoli rozwija listeczki..
a z zakupów to takie drobiazgi, które mi wyginęły bardzo zwyczajne ...
pierwszy raz w odwiedzinach
niektóre rośliny u mnie przeczekały przymrozki w czapeczkach
ciężko się wkleja no to pędzę na działkę bo roboty co niemiara...
CDN...