,koleuski piękne.Ja nie mogę nigdzie ich znaleźć
 Pozdrawiam

- u mnie na placu
  - u mnie na placu   

- widzę,że nie widzę tego syngonium,więc już pędzę go wklejać:
  - widzę,że nie widzę tego syngonium,więc już pędzę go wklejać:

Bluszczyk kurdybanek posadziłam do ogrodu i teraz zarasta mi inne rośliny
  Bluszczyk kurdybanek posadziłam do ogrodu i teraz zarasta mi inne rośliny   Świetne zakupy, ale czuję, że to tylko preludium
  Świetne zakupy, ale czuję, że to tylko preludium   jaki kolor kwiatów ma fuksja?
  jaki kolor kwiatów ma fuksja?
 - ma mieć biało czerwony.Myślę,że spódniczka czerwona,a haleczka biała,pełna.
  - ma mieć biało czerwony.Myślę,że spódniczka czerwona,a haleczka biała,pełna. 

Mam baletnicę w opisywanym przez ciebie wdzianku, ale jest stojąca
  Mam baletnicę w opisywanym przez ciebie wdzianku, ale jest stojąca  
 Storczyk mini superancki
 Storczyk mini superancki 

- u mnie fuksje stojące się nie sprawdzają bo mam bardzo wietrznie na balkonie,ale może się skuszę na niskie,
  - u mnie fuksje stojące się nie sprawdzają bo mam bardzo wietrznie na balkonie,ale może się skuszę na niskie, 

- bardzo się cieszę ze wszystkich zakupów,a szczególnie z fitonii;zamówiłam też begonię(jakaś "szlachetna",czerwona (tak pani ją określiła) - ma być w pątek.Może wypatrzę fitonię w innym kolorze i z innym wzorkiem,choć pani,która je miała w sprzedaży w tym roku już nie będzie handlować.
 - bardzo się cieszę ze wszystkich zakupów,a szczególnie z fitonii;zamówiłam też begonię(jakaś "szlachetna",czerwona (tak pani ją określiła) - ma być w pątek.Może wypatrzę fitonię w innym kolorze i z innym wzorkiem,choć pani,która je miała w sprzedaży w tym roku już nie będzie handlować. 

fitonia przesliczna, a w koleusach sie zakochasz jak sie rozrosna... cudne kolory! pamietasz ze kwiat trzeba scinac? pozdrawiam cieplo, A.
 fitonia przesliczna, a w koleusach sie zakochasz jak sie rozrosna... cudne kolory! pamietasz ze kwiat trzeba scinac? pozdrawiam cieplo, A.
 - pamiętam - dziękuję
  - pamiętam - dziękuję  

Pędzisz z tym wątkiem wprost proporcjonalnie do szaleństwa zakupowego:)
 Pędzisz z tym wątkiem wprost proporcjonalnie do szaleństwa zakupowego:)  

fajnie by było coś więcej o nim wiedzieć.
 fajnie by było coś więcej o nim wiedzieć.  Dziś piekna pogoda, kilku kwiatuszków nie znoszę już do domu,,,,
  Dziś piekna pogoda, kilku kwiatuszków nie znoszę już do domu,,,,  (np grubosza, bo "balkonowców" jeszcze się nie doczekałam,,,,)
 (np grubosza, bo "balkonowców" jeszcze się nie doczekałam,,,,)  i nie wiem czy w tym roku się doczekam, czy dopiero w przyszłym,,,
 i nie wiem czy w tym roku się doczekam, czy dopiero w przyszłym,,,

- cieszę się,że mnie odwiedziłyście
  - cieszę się,że mnie odwiedziłyście   
  )
 ) 

się przyda.Wszystkie balkonowe wsadzone,trochę pokojowych też wyrzucę na balkon,tylko tak,żeby i koty miały gdzie się powykładać.
  się przyda.Wszystkie balkonowe wsadzone,trochę pokojowych też wyrzucę na balkon,tylko tak,żeby i koty miały gdzie się powykładać.