. Wtym roku jednak sie na nie nie skusiłam ,ale wciąż mi łazą po glowie
 . Wtym roku jednak sie na nie nie skusiłam ,ale wciąż mi łazą po glowie   i ten smak prosto z krzaczka
 i ten smak prosto z krzaczka
 . Wtym roku jednak sie na nie nie skusiłam ,ale wciąż mi łazą po glowie
 . Wtym roku jednak sie na nie nie skusiłam ,ale wciąż mi łazą po glowie   i ten smak prosto z krzaczka
 i ten smak prosto z krzaczka

dzisiaj zauwazyłam . Mam taką żółtą karłową i 1 nasionko ogórka już wyszło . Ciesze sie jak dziecko
 dzisiaj zauwazyłam . Mam taką żółtą karłową i 1 nasionko ogórka już wyszło . Ciesze sie jak dziecko
 Fasola posadzona jeszcze tylko ogórki i już wszystko. Wczoraj było strasznie duszno,a w nocy przyszła burza i upragniony deszcz ,który pada do tej pory.Cieszę się z tego deszczu,bo na mojej działce była już pustynia,a podlewanie konewką to nie to samo. Teraz przynajmniej roślinki odżyją i będą miały co pić
 Fasola posadzona jeszcze tylko ogórki i już wszystko. Wczoraj było strasznie duszno,a w nocy przyszła burza i upragniony deszcz ,który pada do tej pory.Cieszę się z tego deszczu,bo na mojej działce była już pustynia,a podlewanie konewką to nie to samo. Teraz przynajmniej roślinki odżyją i będą miały co pić 

Zrobię tylko jakieś fotki i będę leżała brzuchem do góry
 Zrobię tylko jakieś fotki i będę leżała brzuchem do góry  

Teraz śmigam na działeczkę wsadzić seler i trochę podłubać,jak wrócę to obiecuję fotki
  Teraz śmigam na działeczkę wsadzić seler i trochę podłubać,jak wrócę to obiecuję fotki   Miłego dnia życzę wszystkim.
  Miłego dnia życzę wszystkim.