A z tymi pochwałami nie tak głośno dziewczyny...bo jeszcze mój "kwiatuszek" usłyszy i jeszcze bardziej w tym jej czubku się poprzewraca, z tego samozachwytu
 A z tymi pochwałami nie tak głośno dziewczyny...bo jeszcze mój "kwiatuszek" usłyszy i jeszcze bardziej w tym jej czubku się poprzewraca, z tego samozachwytu   
 A niezapominajki i stokrotki też uwielbiam, pomimo tego że te drugie są jak "chwast"

co tam słychać u Nutesława w ogrodzie? domagam się zdjęć nowych, najlepiej róż
 co tam słychać u Nutesława w ogrodzie? domagam się zdjęć nowych, najlepiej róż 

mam nadzieje, ze te male przyjma sie bez problemu i beda zdrowo rosly!
 mam nadzieje, ze te male przyjma sie bez problemu i beda zdrowo rosly!

Zakupy zacne . Oj będzie pięknie .
  Zakupy zacne . Oj będzie pięknie . ciekawam koncepcji?
 ciekawam koncepcji?
 Poluję na pierzaste inne niż białe i różowe.
 Poluję na pierzaste inne niż białe i różowe.
 .
.

Wieczorem będą zdjęcia z "robót" ogrodowych ;) No a Nuta...zawsze pomaga, najlepiej wtedy gdy nie przeszkadza
 Wieczorem będą zdjęcia z "robót" ogrodowych ;) No a Nuta...zawsze pomaga, najlepiej wtedy gdy nie przeszkadza   

Dam znać ;)
 Dam znać ;) 

No i szykuje się do przybycia pomidorków ;)
 No i szykuje się do przybycia pomidorków ;)

Relacja będzie wieczorem...
 Relacja będzie wieczorem...