Zaglądnęłam tak z przypadku i strasznie mi się spodobał Twój ogródek.Małutki ale bardzo przytulny. Bardzo spodobała mi się też szklarenka i sposób sadzenia pomidorków, smacznie się zapowiadają
Moj maly wlasny swiat.. czyli Isskowy ogrodeczek ;-)
Re: Moj maly wlasny swiat.. czyli Isskowy ogrodeczek ;-)
Witaj
Zaglądnęłam tak z przypadku i strasznie mi się spodobał Twój ogródek.Małutki ale bardzo przytulny. Bardzo spodobała mi się też szklarenka i sposób sadzenia pomidorków, smacznie się zapowiadają
Taras i ławeczka pierwsza klasa ;:49
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Ogród
- Isskaa
- 500p

- Od: 21 kwie 2011, o 15:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Kozino witaj
dziekuje serdecznie za mile slowa
Malutki ogrodeczek,tez nie mam wielkiego pola do popisu,bo musi byc miejsce do zabawy dla dzieci wiec jedynie gdzie moge poszalec to po bokach,przy plocie i donice na tarasie (ktory juz wkrotce bedzie chyba gotowy),,,a caly srodek zostaje dzieciom.
Obiecuje,ze wpadne z rewizyta
Pozdrawiam.
dziekuje serdecznie za mile slowa
Malutki ogrodeczek,tez nie mam wielkiego pola do popisu,bo musi byc miejsce do zabawy dla dzieci wiec jedynie gdzie moge poszalec to po bokach,przy plocie i donice na tarasie (ktory juz wkrotce bedzie chyba gotowy),,,a caly srodek zostaje dzieciom.
Obiecuje,ze wpadne z rewizyta
Pozdrawiam.
Dzięki za odwiedziny
Moje pole ma 3 tysie ale M już zapowiedział że mam sadzić wszystko tylko po linii ogrodzenia, a środek pusty bo on musi mieć co kosić.
Tia... na pewno się go posłucham
. Nawet jeśli zajmę więcej to i tak przecież będzie od groma miejsca 
Moje pole ma 3 tysie ale M już zapowiedział że mam sadzić wszystko tylko po linii ogrodzenia, a środek pusty bo on musi mieć co kosić.
Tia... na pewno się go posłucham
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Ogród
- Isskaa
- 500p

- Kontakt:
Kozina to tak jak u mnie. Zrobilam sobie projekt ogrodka z przodu domu,przyszedl maz,pozakreslal,poprzekreslal I w niczym teraz ten ogrodek nie przypomina tego jaki mial byc w moich planach.
Za to teraz skoro jest I tak zle zrobiony I trzeba poprawiac to zrobie go tak, jak pierwotnie byl zamierzony
Za to teraz skoro jest I tak zle zrobiony I trzeba poprawiac to zrobie go tak, jak pierwotnie byl zamierzony
- gawronka
- 200p

- Od: 10 kwie 2010, o 08:52
też bym tak zrobiła bo skoro nie wyszło po myśli M, to widocznie to jest znak ,żeby było tak jak ty chceszIsskaa pisze:
Zapraszam do mnie : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41729" onclick="window.open(this.href);return false;
Marta
Marta
- Isskaa
- 500p

- Kontakt:
Gawroneczko kochana z ust mi to wyjelasgawronka pisze:też bym tak zrobiła bo skoro nie wyszło po myśli M, to widocznie to jest znak ,żeby było tak jak ty chceszIsskaa pisze:
- Isskaa
- 500p

- Kontakt:
Foteczki z dzisiaj..
Robota zbliza sie ku koncowi,,juz widac pomalutku efekt
Moja pierwsza balustrada,co prawda ta najmniejsza,ale zawsze
P.S. Przepraszam za balagan w otoczeniu ,ale wiecie,,prace ciagle trwaja ...

I tutaj moj mezus robi juz dach.

Juz wkrotce bedzie zdjecie calego tarasu.
A pozniej tylko ukwiecanie
Czyli to co Isskii lubia najbardziej 
Robota zbliza sie ku koncowi,,juz widac pomalutku efekt
Moja pierwsza balustrada,co prawda ta najmniejsza,ale zawsze
P.S. Przepraszam za balagan w otoczeniu ,ale wiecie,,prace ciagle trwaja ...

I tutaj moj mezus robi juz dach.

Juz wkrotce bedzie zdjecie calego tarasu.
A pozniej tylko ukwiecanie
Podłączam sięIsskaa pisze:Gawroneczko kochana z ust mi to wyjelasgawronka pisze:też bym tak zrobiła bo skoro nie wyszło po myśli M, to widocznie to jest znak ,żeby było tak jak ty chceszIsskaa pisze:
Tylko trochę szkoda czasu
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Ogród
- Isskaa
- 500p

- Kontakt:
No dokladnie,szkoda czasu...ale co zrobic Jak to mowia,kto nie ma w glowie,ten ma... ;-)
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wszystko mozna nadrobic ... czasu szkoda, ej tam-ej tam - gdzies sie wybieracie, wyjezdzacie na dluzej niz 5 lat ? 
- Isskaa
- 500p

- Kontakt:
No wlasnie,nie ma co plakac juz nad rozlanym mlekiem,trza zrobic i tyle..niewazne
Ale ,ale ,,Uwaga!!
Obwieszczam wszem i wobec,ze taras skonczony
Oczywiscie trzeba jeszcze pewnie cos tam podokrecac,bardziej przysrubowac,bla bla bla,,,ale najwazniejsze,ze juz stoi,jest do uzytku i sie baaardzo ciesze

Teraz tylko pozostaje najgorsze:
Usuwanie tego syfu czyli posciaganych kafelek itd itp..
Cos trza z tym zrobic.
No,a mnie pozostaje teraz najelpsza czesc ,,czyli ukwiecanie i robienie go pieknym,kolorowym
Tam gdzie stoi drabina,pierwotnie miala byc tez balustrada,ale pozniej zmienilismy zdanie,bo chce tam postawic hustawke ogrodowa,co by sie wylegiwac i bujac na sloneczku
wiec balastrada tylko by przeszkadzala,a po tej scianie chce puscic jakies pnace roslinki,bluszcze czy cus...zeby byly ladnie zielono...no,ale wszystko w swoim czasie.
Ale ,ale ,,Uwaga!!
Obwieszczam wszem i wobec,ze taras skonczony
Oczywiscie trzeba jeszcze pewnie cos tam podokrecac,bardziej przysrubowac,bla bla bla,,,ale najwazniejsze,ze juz stoi,jest do uzytku i sie baaardzo ciesze

Teraz tylko pozostaje najgorsze:
Usuwanie tego syfu czyli posciaganych kafelek itd itp..
No,a mnie pozostaje teraz najelpsza czesc ,,czyli ukwiecanie i robienie go pieknym,kolorowym
Tam gdzie stoi drabina,pierwotnie miala byc tez balustrada,ale pozniej zmienilismy zdanie,bo chce tam postawic hustawke ogrodowa,co by sie wylegiwac i bujac na sloneczku
Gratulacje
Teraz będę oczekiwać na ukwiecenie , ale będzie piękny tarasik. A herbatka jak będzie smakowała na tym tarasiku
mmmniam
Teraz będę oczekiwać na ukwiecenie , ale będzie piękny tarasik. A herbatka jak będzie smakowała na tym tarasiku
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Ogród
- Isskaa
- 500p

- Kontakt:
Kozino ,a dziekuje bardzokozino pisze:Gratulacje![]()
Teraz będę oczekiwać na ukwiecenie , ale będzie piękny tarasik. A herbatka jak będzie smakowała na tym tarasikummmniam
Zaczynam ukwiecac od jutra,tylko teraz mezu musi mi fajne donice z drzewa zbic ,co by wygladalo ladnie i bedziemy dzialac
Teraz tak patrze na to zdjecie,to tak sobie mysle,ze mogl mezus zrobic dach na calej dlugosci tarasu,az do drzwi z kuchni (tych mniejszych) ladniej by to wygladalo,ale juz trudno,moze kiedys go przedluzy
- Jule

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Taras pierwsza klasa
i faktycznie masz racje ze mogliscie pociagnac go do drzwi kuchennych ale mozecie sobie markize walnac i tez bedzie cacy a do tego na zime mozna zwinac i w kuchni bedzie jasniej.
- Francesca

- Od: 25 maja 2010, o 13:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Taras super!
Czekam teraz na jego upiększanie