czyli?
 czyli?Witam w ogrodzie u Aguniady
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady
Heliofitko, u nas trawnika jest sporo, ok. 600m, wiec glownie kosi M., ale ja tez go czasem zastepuje (lubie to robic)... synkowi sie nie dziwie - to meczace i nudne zajecie, ale motywuj go piorunujacym efektem ;) wielkosci chusteczki, mowisz?  czyli?
 czyli?

czyli?
 czyli?- 
				heliofitka
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Syn też uważa, że to nudne zajęcie, dlatego robi to z słuchawkami na uszach   Mój trawnik kształtem przypomina wijącą się rzeczkę, więc trudno mi powiedzieć ile ma metrów, ale na pewno nie jest to 600 metrów
  Mój trawnik kształtem przypomina wijącą się rzeczkę, więc trudno mi powiedzieć ile ma metrów, ale na pewno nie jest to 600 metrów  

Mój trawnik kształtem przypomina wijącą się rzeczkę, więc trudno mi powiedzieć ile ma metrów, ale na pewno nie jest to 600 metrów
- 
				Stachu 1956
Popołudniowy spacer po tak wypielęgnowanym ogrodzie , trawniku to  cały urok majowy .

Mieszkasz w cudownym miejscu...w otoczeniu takiej zieleni na pewno mozna  się super zrelaksować.

- gawronka
- 200p 
- Od: 10 kwie 2010, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Agnieszko   jaki wypielęgnowany trawnik
  jaki wypielęgnowany trawnik  Ogród marzenie, brzózki piekne, w ogóle nie czuję się jak w ogrodzie przydomowym. Pięknie
 Ogród marzenie, brzózki piekne, w ogóle nie czuję się jak w ogrodzie przydomowym. Pięknie 

jaki wypielęgnowany trawnik
  jaki wypielęgnowany trawnik  Ogród marzenie, brzózki piekne, w ogóle nie czuję się jak w ogrodzie przydomowym. Pięknie
 Ogród marzenie, brzózki piekne, w ogóle nie czuję się jak w ogrodzie przydomowym. Pięknie 
Zapraszam do mnie : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41729" onclick="window.open(this.href);return false;
Marta

Marta
Witaj Aga
Pięknie u Ciebie wśród brzózek,klonów,sosenek....a trawniczek tylko podkreśla jego urok.
Latem musi być wyjątkowo,gdy zakwitną pelargonie i inne cudeńka w donicach.

Pięknie u Ciebie wśród brzózek,klonów,sosenek....a trawniczek tylko podkreśla jego urok.
Latem musi być wyjątkowo,gdy zakwitną pelargonie i inne cudeńka w donicach.
Heliofitko, Stachu, Wmx, Gawronko, Mme33 - Dzięki Wam za tak mile slowa  te o trawniku przekaze M. - ucieszy sie:) fakt, ze sie Wam u mnie podoba, jeszcze bardziej motywuje mnie do troski o kazda rosline, ktora nas otacza... czesto zaluje, ze nie mam wystarczajacej ilosci czasu i wszystko robie pospiesznie, z doskoku... ale pracujac na pelen etat, inaczej sie nie da.
 te o trawniku przekaze M. - ucieszy sie:) fakt, ze sie Wam u mnie podoba, jeszcze bardziej motywuje mnie do troski o kazda rosline, ktora nas otacza... czesto zaluje, ze nie mam wystarczajacej ilosci czasu i wszystko robie pospiesznie, z doskoku... ale pracujac na pelen etat, inaczej sie nie da.

te o trawniku przekaze M. - ucieszy sie:) fakt, ze sie Wam u mnie podoba, jeszcze bardziej motywuje mnie do troski o kazda rosline, ktora nas otacza... czesto zaluje, ze nie mam wystarczajacej ilosci czasu i wszystko robie pospiesznie, z doskoku... ale pracujac na pelen etat, inaczej sie nie da.
 te o trawniku przekaze M. - ucieszy sie:) fakt, ze sie Wam u mnie podoba, jeszcze bardziej motywuje mnie do troski o kazda rosline, ktora nas otacza... czesto zaluje, ze nie mam wystarczajacej ilosci czasu i wszystko robie pospiesznie, z doskoku... ale pracujac na pelen etat, inaczej sie nie da.- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aga , ale cudna widoczki . Uwielbiam takie zdjęcia z perspektywy , a u Ciebie tak ładnie i te brzozy ........ 

Agnieszka, brzozy szybko rosna... moze sie skusisz? 

dzien dobry wszystkim... piekny poranek sie zapowiada, zatem milego dnia (w pracy szybkiego, a w ogrodzie powolnego  )
)

)
)- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Faktycznie piękny dzień, co zaczyna mnie drażnić, bo potrzebuję (a raczej mój ogród  ) deszczu. Dziś wyniosę wszystkie kwiaty rosnące w domu w doniczkach, może już nie będzie przymrozków. W domu coraz ciaśniej, zabrakło parapetów i doniczki stoją na podłodze
 ) deszczu. Dziś wyniosę wszystkie kwiaty rosnące w domu w doniczkach, może już nie będzie przymrozków. W domu coraz ciaśniej, zabrakło parapetów i doniczki stoją na podłodze 

) deszczu. Dziś wyniosę wszystkie kwiaty rosnące w domu w doniczkach, może już nie będzie przymrozków. W domu coraz ciaśniej, zabrakło parapetów i doniczki stoją na podłodze
Ewo, od dawna nie bylo deszczu? pod Wawa niezle popadalo w sobote poznym popoludniem takze rosliny maja wilgotno... myslisz ze juz czas na wynoszenie doniczkowych na zewnatrz?

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pieknie u Ciebie a trawnik poezja, czapki z glow dla tego Pana   

U mnie tez niestety susza, przed sniegiem nie padalo wcale, po sniegu tym bardziej.

U mnie tez niestety susza, przed sniegiem nie padalo wcale, po sniegu tym bardziej.
- kasik 69
- Od: 10 maja 2010, o 15:04
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
 ślicznie u ciebie
 ślicznie u ciebie  ,ale dla mnie najpiękniej przy oczku,pod brzozami,normalnie czuję jakbym tam była
,ale dla mnie najpiękniej przy oczku,pod brzozami,normalnie czuję jakbym tam była 
Jule, Kasik - dziękuję za odwiedziny i miłe słowa! wiecie jak to jest z tym trawnikiem... najkorzystniej prezentuje się na zdjęciach, a jak sie tak przypatrzeć bliżej, to widać że krety w zimie nie próżnowały ;)