Moje storczykowe skarby
Re: Moje storczykowe skarby
Celinko, Kasiu, dziękuję
, wiedziałam że się spodoba 
Pozdrawiam, Agata
Moje storczykowe skarby
Moje storczykowe skarby
Agatko pięknie pokazałaś urodę kwiatka
warżka, ale nosek pomazany też śliczny

Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
- renatas
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 paź 2010, o 17:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
śliczne zdjęcia 
Pozdrawiam, Renata
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
- Storczykowa

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jest śliczny, piękną ma warżkę i delikatne rózowe płatki, fajne zdjęcia 
- lucynaf
- 1000p

- Od: 30 sty 2011, o 17:49
Agatko, śliczny kwiatuszek i taki delikatny 
- arlet3

- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Agatko śliczny kwiatek a fotki bardzo ładnie go przedstawiają
Gratuluję talentu 
- justus27

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Delikatnego ma kwiatuszka...
- marwes

- Od: 28 lip 2010, o 09:50
Agatko , nadrabiam 3 tygodniową nieobecność w Twoim wątku .Bardzo ładny ten łaciatek ,ma w sobie coś co przykuwa wzrok, a nie o wszystkich falenopsisach można to powiedzieć bo większość jest takich bez wyrazu po prostu nijakich ,ale to jest tylko moje zdanie.
Bardzo się cieszę z tego powodu że w czymś mogłem pomóc i Twój październikowy zakupiony storczyk nie był już sobie storczykiem incognito. Kwiat bardzo ładny, a warżka ukazana na fotce przez Ciebie to istny majstersztyk. Brawo Agatko.
Bardzo się cieszę z tego powodu że w czymś mogłem pomóc i Twój październikowy zakupiony storczyk nie był już sobie storczykiem incognito. Kwiat bardzo ładny, a warżka ukazana na fotce przez Ciebie to istny majstersztyk. Brawo Agatko.
Oj kochani mało mam ostatnio czasu na forum
Julitko, Renatko, Dusiu, Lucynko, Henryku, Arletko, Justynko, Marku, dziękuję Wam bardzo za odwiedziny i miłe słowa
Przybiegłam (po prostu musiałam) z nowiną: nareszcie zaczyna się coś dziać na moim woskowym Phalaenopsisie w brązowe kropki bez stożka wzrostu. Zauważyłam maciupeńką zieloną wypustkę pod liściem
Korzenie ma super, wiec byłam pewna ze wypuszczenie keiki nie potrwa zbyt dlugo. Mam nadzieję tylko że to nie będzie pęd, bo kwiatek w zasadzie od kupna kwitnie i zamiast inwestować w keiki, ciągle przedłuża pęd. A jest śliczny ( zdjęcie z dnia zakupu)

Poza tym moją wielka dumą jest jeden storczyk, niepozorny z koloru, ale za to z niebagatelnymi wyczynami: obecnie kwitnie na jednym pędzie, drugi jest w pąkach a przedwczoraj zauważyłam ze wychodzi mu trzeci
. Dwa pędy ( ale malutkie jeszcze) wypuściła też bordowa hybryda , bardzo mnie cieszą. ogólnie nie ma jakiegoś wysypu pędów u mnie teraz, ale te co się wykluły i te co kwitną i tak bardzo cieszą
mam nadzieje ze na dniach znajde czas by zrobic zdjecia i powstawiać.
Pozdrawiam Was cieplutko!
Julitko, Renatko, Dusiu, Lucynko, Henryku, Arletko, Justynko, Marku, dziękuję Wam bardzo za odwiedziny i miłe słowa
Przybiegłam (po prostu musiałam) z nowiną: nareszcie zaczyna się coś dziać na moim woskowym Phalaenopsisie w brązowe kropki bez stożka wzrostu. Zauważyłam maciupeńką zieloną wypustkę pod liściem

Poza tym moją wielka dumą jest jeden storczyk, niepozorny z koloru, ale za to z niebagatelnymi wyczynami: obecnie kwitnie na jednym pędzie, drugi jest w pąkach a przedwczoraj zauważyłam ze wychodzi mu trzeci
mam nadzieje ze na dniach znajde czas by zrobic zdjecia i powstawiać.
Pozdrawiam Was cieplutko!
Pozdrawiam, Agata
Moje storczykowe skarby
Moje storczykowe skarby
- akwarybka
- 500p

- Od: 23 maja 2010, o 01:00
No to Agatko ciesze się razem z Tobą
Keiczki, pędziki, czego by chcieć więcej 
- justus27

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Pędzikowo się zrobiło... Będzie dużo kwiatuszków latem 
- lucynaf
- 1000p

- Od: 30 sty 2011, o 17:49
Piękny jest ten woskowiec, oby to było keiki
. Pędziki u niektórych spóźnione w tym roku, może u Ciebie to dopiero początek szaleństwa ? Mam nadzieję, że znajdziesz czas i będą zdjęcia 
Dziewczyny, mam prośbę, proszę wypowiedzcie się na temat tych plam, znawczynie jestescie. Zdjęcie 1 i 2 to ta sama plama tylko pod innym oświetleniem, 3 to inny liść.

Pozdrawiam, Agata
Moje storczykowe skarby
Moje storczykowe skarby
No i pisałam, żę jakaś seria na forum poszła... Dla mnie to jakiś grzybek przytulił się...
Pozdrawiam Agnieszka