Piękny ogródek a kącik wypoczynkowy za murkiem cudny

Fajnie jest mieć tak zdolnego M
 bo wtedy ogródek nabiera niepowtarzalnego klimatu

Nad tym kącikiem brakuje nam tylko jakiegoś porządnego zadaszenia, bo u nas aura humorzasta i jak pada to parasol nie wystarcza
  Nad tym kącikiem brakuje nam tylko jakiegoś porządnego zadaszenia, bo u nas aura humorzasta i jak pada to parasol nie wystarcza   
  Cudnie u Ciebie !!!
  Cudnie u Ciebie !!! Ale uczymy się
  Ale uczymy się  

Piękny ogród nam się wyłania . Oj będę tu często gościem
  Piękny ogród nam się wyłania . Oj będę tu często gościem  

Witaj imienniczkoFrancesca pisze:Witaj, masz naprawdę ładny ogród, te murki ceglane i rabata na skarpie
Masz taki podpis, który nie jest aktywnym linkiem do Twojego wątku, trzeba go kopiować i otwierać w nowym oknie, zamiast po prostu kliknąć.
Zrób "cytuj" z mojego postu, który teraz czytasz i skopiuj sobie ten link, który jest na końcu, powinien zaczynać się [url, a kończyć [/url]
Mój ogródek-Gatita
 Z nieba mi spadłaś
  Z nieba mi spadłaś   bo nie umiałam sobie poradzić z tym linkiem ! Dzięki za pomoc i cieszę się, że Ci się podoba mój ogródek
  bo nie umiałam sobie poradzić z tym linkiem ! Dzięki za pomoc i cieszę się, że Ci się podoba mój ogródek  

ta tawuła, jak większość, lubi cięcie.
 ta tawuła, jak większość, lubi cięcie.

Piękna właścicielka i właściciel niczego sobie, piękny ogród , piękny pies.
 Piękna właścicielka i właściciel niczego sobie, piękny ogród , piękny pies.   Wszystko piękne! Ale Ci się trafiło!
 Wszystko piękne! Ale Ci się trafiło! 

Agatko  zawsze  mam wyrzuty sumienia, kiedy widzę taki wypieszczony ogród, jak Twój
 Agatko  zawsze  mam wyrzuty sumienia, kiedy widzę taki wypieszczony ogród, jak Twój   Co prawda mój M. nie jest Bobem budowniczym, ale mogłabym jednak coś zrobić, aby i u mnie było tak interesująco, jak u Ciebie. Może kiedyś...na razie nie pozostaje mi nic innego, jak zostanie "podglądaczem"
  Co prawda mój M. nie jest Bobem budowniczym, ale mogłabym jednak coś zrobić, aby i u mnie było tak interesująco, jak u Ciebie. Może kiedyś...na razie nie pozostaje mi nic innego, jak zostanie "podglądaczem"  

trafiłam do ciebie od Danusi. Wpisuję się, żeby wątek nie umknął i pędzę do ogródka. Wpadnę wieczorkiem albo jutro rano ;:
  trafiłam do ciebie od Danusi. Wpisuję się, żeby wątek nie umknął i pędzę do ogródka. Wpadnę wieczorkiem albo jutro rano ;: 196
  196 Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej.