Mój ogródek - kogra - 2cz. 2008r
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja już rzuciłam, ale czy poskutkuje ??? 
Dzisiaj zaświeciło słoneczko więc poszliśmy na spacer zaczerpnąć świeżego powietrza. Wiosny nie widać ale za to na Olzie pływa mnóstwo ptactwa wyczekując na pokarm wrzucany do wody przez ludzi.

Dzisiaj zaświeciło słoneczko więc poszliśmy na spacer zaczerpnąć świeżego powietrza. Wiosny nie widać ale za to na Olzie pływa mnóstwo ptactwa wyczekując na pokarm wrzucany do wody przez ludzi.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Izuniu - dzisiaj poświęciłam szczególnie dużo uwagi myszopłochowi - dołożyłam eksperymentów. Mam nadzieję, że coś z tego będzie i że chociaż jedna roślinka z tego urośnie.
Bardzo dziękuję za niespodziankę w kopercie
Jesteś kochana. Jutro część posieję do kubków.
Sprawiłaś mi wielką radość

Bardzo dziękuję za niespodziankę w kopercie

Sprawiłaś mi wielką radość

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Ale widoczki, dlaczego w Łodzi takiej rzeki nie ma!!
Trochę życia mam już za sobą , ale jeszcze takiego myszowatego nie widziałam!

Trochę życia mam już za sobą , ale jeszcze takiego myszowatego nie widziałam!
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
-
- 1000p
- Od: 27 lip 2007, o 12:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
eksperymentuj z 'myszowatym' Grażynko, jakby trzeba było poczarować w grupie to ja się piszę na taki sabacik
o ile mnie do swojego grona przyjmiecie..
a widoczki cudne..

a widoczki cudne..
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Guciu - nie jesteś jedyną, która takiego cudaka widzi po raz pierwszy w życiu. Ja też do nich należę. Teraz robię eksperymenty z myszowatym i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Takiej rzeki nigdzie chyba nie ma jak w Cieszynie. Po jednej stronie Polska, po drugiej Czechy, a tylko jedno miasto. Latem można przejść na sucho w skarpetkach, zimą prześliznąć z jednego brzegu na drugi bez rozbiegu a kiedy przyjdzie powódż zaleje oba kraje i jest szersza od Wisły. Dużo ludzi już zginęło
, kiedy były powodzie.
Joluś - zawsze jesteś mile widziana w każdym gronie, nie tylko czarodziejskim. A sabacik jakiś z pewnością jeszcze będzie i to nie jeden, bo czarodziejek / czytaj: dobrych wróżek / jest tu dostatek. I wszystkie bardzo dobrze czarują

Takiej rzeki nigdzie chyba nie ma jak w Cieszynie. Po jednej stronie Polska, po drugiej Czechy, a tylko jedno miasto. Latem można przejść na sucho w skarpetkach, zimą prześliznąć z jednego brzegu na drugi bez rozbiegu a kiedy przyjdzie powódż zaleje oba kraje i jest szersza od Wisły. Dużo ludzi już zginęło

Joluś - zawsze jesteś mile widziana w każdym gronie, nie tylko czarodziejskim. A sabacik jakiś z pewnością jeszcze będzie i to nie jeden, bo czarodziejek / czytaj: dobrych wróżek / jest tu dostatek. I wszystkie bardzo dobrze czarują

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Kochani.... niedługo będzie już tak :.......
A więc kilka zdjęć z przeszłości, aby można było cieszyć się na przyszłość.

A więc kilka zdjęć z przeszłości, aby można było cieszyć się na przyszłość.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Izuś u mnie też jeszcze nie ma, ale Ty się nie martw. Pomyśl, że jak u nich nie będzie już wiosny to my dopiero pokażemy wiosnę
. Aż otworzą szeroko oczy 

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki