Pięknie, kwieciście u ciebie. Widoczek przez jezioro w stronę domu bardzo mi się podoba
Ogród Maryli cz.3
- dodad
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 cze 2009, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Maryli cz.3
Moje kukliki tez jeszcze nie myślą kwitnąć
Pięknie, kwieciście u ciebie. Widoczek przez jezioro w stronę domu bardzo mi się podoba
- Marta_S
- 500p

- Od: 3 wrz 2010, o 12:11
Przepiękne widoki zwłaszcza to z oczkiem i z domem w tle
Twój złotokap wspanale będzie kwitł tego roku 
Zapraszam
Ogród Marty_S
Ogród Marty_S
Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
Witam u mnie powiało a co najgorsze zrobiło się biało , ale jak wyżej napisałam taka wola nieba i nic tu nie zrobimy w tej kwestii. Szkoda bo praktycznie mój kolorowy ogród wymarł ,tulipanki były ale się zbyły
Dziś śniegu już nie ma ale zimnica niemożliwa i nawet do ogrodu nie ciągnie bo już przekwitł po tej 3 majowej atrakcji pogodowej ale ciesze się że chociaż u Ciebie nic nie naruszone i tego białego paskudztwa nie było
Pytałaś czemu tak rzadko Cię odwiedzam,ja tu bywam i to często ale nie zawsze pozostawiam odcisk palca ,wiesz że mój koczowniczy tryb życia to ciągły brak czasu na pisanie ,ale podziwiam wasze ogrody i czerpię inspiracje ,Twój ogród jakoś szczególnie przypadł mi i to tu zawsze pozostawiam mały wpis , inne ogrody też mnie fascynują mam kilka takich w których lubię pospacerować
Kolorowo i naprawdę majowo u Ciebie ,złotokap ma ładne kolczyki jak napisała Wandzia, mój to chyba zakończył żywot.
Zdjęcie kaczeńca na tle kamienia ładne
oczkowe klimaty....
Witam u mnie powiało a co najgorsze zrobiło się biało , ale jak wyżej napisałam taka wola nieba i nic tu nie zrobimy w tej kwestii. Szkoda bo praktycznie mój kolorowy ogród wymarł ,tulipanki były ale się zbyły
Pytałaś czemu tak rzadko Cię odwiedzam,ja tu bywam i to często ale nie zawsze pozostawiam odcisk palca ,wiesz że mój koczowniczy tryb życia to ciągły brak czasu na pisanie ,ale podziwiam wasze ogrody i czerpię inspiracje ,Twój ogród jakoś szczególnie przypadł mi i to tu zawsze pozostawiam mały wpis , inne ogrody też mnie fascynują mam kilka takich w których lubię pospacerować
Kolorowo i naprawdę majowo u Ciebie ,złotokap ma ładne kolczyki jak napisała Wandzia, mój to chyba zakończył żywot.
Zdjęcie kaczeńca na tle kamienia ładne
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ta ukwiecona rabata aż kipi bujnością różnych odcieni zieleni i bordo. Ale wszystko grzecznie trzyma się wydzielonego miejsca i raczej nie zamierza wkraczać na cudze terytorium. No oczywiście ty Marylko wszystko kontrolujesz i nie popuszczasz wodzy żadnej z twoich roślinek 
- Zabeczka101059

- Od: 12 lis 2008, o 14:14
Marylko piękną kolekcje masz tulipanów
to są jedne z moich ulubieńców
aleza zdjęcie złotokapu należy Ci się medal
to są jedne z moich ulubieńców
aleza zdjęcie złotokapu należy Ci się medal
śliczne tulipanki,

W moim ogrodzie http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=43291
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Zenku tak to pigwowiec kwitnie ale nie ma za dużo kwiatów,jednak u mnie te wiatry robią dużo szkód...
Tereso witaj,mój ogród na szczęście przymrozki ominęły,nie mam strat jak na tą chwilę,chyba będę się cieszyć kwitnącym złotokapem po raz pierwszy...
Joana tak jak pisałam wyżej przymrozki ominęły mój ogród,bardziej susza mu doskwierała,ale dzisiaj pada od samego rana...
Dorotko witaj,dziękuje bardzo ale moje widoczki nie równają się z Twoimi,nie umie robić takich fajnych zdjęć...
Marto nareszcie się doczekałam tych kolczyków na złotokapie,będzie kwitł po raz pierwszy...
Aniu - spokj strasznie mi przykro z powodu majowej zimy w Twoim ogrodzie,mam nadzieje ze dużych strat nie ma,u mnie dzisiaj pada i jest strasznie zimno z deszczu się cieszę było już bardzo sucho,teraz trzeba sporo deszczu by pod drzewami zrobiło się mokro ...
Wandziu bardzo mi schlebiasz ale nie wszystko kontroluje,nie wszystko tak grzecznie mnie słuch,ale staram się...
Dzidziu,amadea dziękuje...
Część ogrodu zapłakanego deszczem...

Tereso witaj,mój ogród na szczęście przymrozki ominęły,nie mam strat jak na tą chwilę,chyba będę się cieszyć kwitnącym złotokapem po raz pierwszy...
Joana tak jak pisałam wyżej przymrozki ominęły mój ogród,bardziej susza mu doskwierała,ale dzisiaj pada od samego rana...
Dorotko witaj,dziękuje bardzo ale moje widoczki nie równają się z Twoimi,nie umie robić takich fajnych zdjęć...
Marto nareszcie się doczekałam tych kolczyków na złotokapie,będzie kwitł po raz pierwszy...
Aniu - spokj strasznie mi przykro z powodu majowej zimy w Twoim ogrodzie,mam nadzieje ze dużych strat nie ma,u mnie dzisiaj pada i jest strasznie zimno z deszczu się cieszę było już bardzo sucho,teraz trzeba sporo deszczu by pod drzewami zrobiło się mokro ...
Wandziu bardzo mi schlebiasz ale nie wszystko kontroluje,nie wszystko tak grzecznie mnie słuch,ale staram się...
Dzidziu,amadea dziękuje...
Część ogrodu zapłakanego deszczem...

- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Marylu cudne widoczki w deszczu. Zdjęcia są takie nasycone barwami, zieleń taka soczysta , pięknie 
- Reni4

- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Maryla...zachwycasz kolorami..
Akacja ,złotokap..marzenie:))
A Twój nawet zapłakany ogród jest cudowny
Ciesze się że ominęły Cię przymrozki...no i teraz już nie narzekam że pada;)))
Akacja ,złotokap..marzenie:))
A Twój nawet zapłakany ogród jest cudowny
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
O rany,jak cudnie
a mój złotokap nie ma paków.....zbiesił się czy co
a mój złotokap nie ma paków.....zbiesił się czy co
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wspaniała ta twoja wierzba płacząca. U mnie zakryłaby swoim parasolem prawie pół ogrodu. Jak cudnie jest posiedzieć pod nią podczas upałów i poczytać książeczkę.
A co to Marylko za drzewko na jednym ze zdjęć? Takie przycięte w parasoleczkę
A co to Marylko za drzewko na jednym ze zdjęć? Takie przycięte w parasoleczkę
Pięknie u Ciebie
. Jak robisz, że tyle rośnie pod brzozą - lejesz dodatkowo wodę? Często musisz podlewać?
- dodad

- Od: 21 cze 2009, o 18:22
Pięknie i słonecznie. Twoje azalie już kwitną? U mnie zaczynają, ale przy tych temperaturach spodziewam się niebawem.
Powojnik tez pospieszny
Powojnik tez pospieszny
Marylko
cudne widoczki
jak z zadbanego ogrodu botanicznego
Na szczęście kataklizmy tej wiosny ominęły podkarpacie ... myślę , że wiosna u nas
przebiega dość spokojnie . Było wystarczająco deszczu aby teraz rośliny mogły się pięknie rozwijać i
kąpać w słoneczku , którego wczoraj i dziś nie brakuje
Na szczęście kataklizmy tej wiosny ominęły podkarpacie ... myślę , że wiosna u nas
przebiega dość spokojnie . Było wystarczająco deszczu aby teraz rośliny mogły się pięknie rozwijać i
kąpać w słoneczku , którego wczoraj i dziś nie brakuje