a te narcyze i ja mam....bardzo mi się podobaja i ten ich niesamowity zapach

a sasanki były siane z tych co są....zaraz jak pokazały się peruczki i nasionka łatwo wychodzą.... ale nie zawsze wzejdą

. Ależ u ciebie kolorowo o la, la.
 . Ależ u ciebie kolorowo o la, la.   . Cudownie kwitnące tulipany, narcyzy , rojniki..piękny zawrót głowy.
 . Cudownie kwitnące tulipany, narcyzy , rojniki..piękny zawrót głowy.   . Migdałek ślicznie ci zakwitł..mój w tym roku nie popisał się zbytnio. Życzę zdrówka...nie przepracowuj się.
 . Migdałek ślicznie ci zakwitł..mój w tym roku nie popisał się zbytnio. Życzę zdrówka...nie przepracowuj się.  

. Nagromadziłaś ich mnóstwo, ślicznie wyglądają.
 . Nagromadziłaś ich mnóstwo, ślicznie wyglądają.   . U mnie prawie już po tulipanach, nie miałam aż tylu. To znaczy poszły w liście
 . U mnie prawie już po tulipanach, nie miałam aż tylu. To znaczy poszły w liście    , najwyższa pora aby je wykopać. Po dzisiejszej minusowej nocy, martwię się o dalie i mieczyki. Wszystko już powsadzałam. Ciekawe jak u ciebie kwiatki zniosły te anomalia pogodowe.
 , najwyższa pora aby je wykopać. Po dzisiejszej minusowej nocy, martwię się o dalie i mieczyki. Wszystko już powsadzałam. Ciekawe jak u ciebie kwiatki zniosły te anomalia pogodowe.   . Oby znów powróciła ładna pogoda i
 . Oby znów powróciła ładna pogoda i  

Piękny widok.
 Piękny widok.
 Cudnie wygląda ten kolorowy szpaler biegnący wzdłuż ścieżki
 Cudnie wygląda ten kolorowy szpaler biegnący wzdłuż ścieżki  

) nie w takim kolorze jak kupowałam, a Twój? Zajrzyj  zobacz różnicę. Wrrr.
 ) nie w takim kolorze jak kupowałam, a Twój? Zajrzyj  zobacz różnicę. Wrrr.  

przepiękne białe tulipany...
 przepiękne białe tulipany...