Witajcie zimowo
No po prostu wymiękam pogodowo, chociaż u nas nie było kataklizmów, tylko zimno przeraźliwe...
Wandziu, czytasz mi w myślach, bo górne piętro tej rabatki zajmuje duża Eden Rose (nie przemarzła - cud!) i trochemniejsza Leonardo da Vinci (jeszcze bardziej nie przemarzła ;-) ) W tle są również czosnki, zawciąg i przetacznik, więc zmienność kwitnienia pozostaje zachowana. Cóż, ta rabatka pewnie pójdzie do rozbiórki, jeśli oczywiście uda sienam przeprowadzić nasz plan...
...który jest planem korzystnym tak naprawdędla wszystkich stron

i to nas podtrzymuje na duchu. Sąsiad powyżej to developer, który chce budować szeregówkę - wygląda na to, ze facet w porządku, zresztą będziemy współpracować, bo on od nas ma ciagnąć część mediów - rozmawialiśmy z nim, nie sądzę, żeby chciał z nas coś zdzierać ;-) - bo tak naprawdę to taka opłątaa nie jest niczym uzasadniona, to po prostu szantaż na człowieku, który nie ma siły isćdo sądu. Niestety, tak jak piszesz Gawronko - są takie przypadki, najczęściej wykorzystywane są osoby starsze, które nie znają siena przepisach...
Madziu - cieszę sie, że mnie znalazłąś - dzięki za katalog. Pewnie w przyszłym roku...
Siberio - a białej to nie mam

choć wiem, że taka jest...
Agatko, Ewka, Dzięki za pozytywne fluidy