mój mały kawałek zieleni
-
x_Adasko
Re: mój mały kawałek zieleni
O i surfinie się pojawiły
A Twój funiek w trawie wyrósł?
Słyszałem, że istoty biorą się z kapusty albo bociany je przynoszą ale z trawy

-
jola z izer
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 9 paź 2010, o 15:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kudłate szczęście pięknie pozuje na tle kwiatków. Widać że jest dumny ze swojej Pani, że mu tworzy takie piękne prywatne niebo na ziemi 
Dobrze, że u mnie nie było jeszcze w sprzedaży surfinii, bo bym kupiła, posadziła i dziś bym straciła, bo tu od rana pada śnieg, wszystko grubo przykryte białą pierzyną, temp.0* koszmar dla roślin
Dobrze, że u mnie nie było jeszcze w sprzedaży surfinii, bo bym kupiła, posadziła i dziś bym straciła, bo tu od rana pada śnieg, wszystko grubo przykryte białą pierzyną, temp.0* koszmar dla roślin
- TerDob
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 sty 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ula
pięknie u Ciebie coraz bardziej kolorowo ,piękne zakupy i prezenty .Psina w trawie cudna .pogaskaj ją ode mnie .Jaka pogoda dzisiaj u Ciebie
bo u mnie zimno nawet przez okno strach wglądać.Pozdrawiam

Witaj Ulu ...I ja odwiedzam Twój ogródek jest bardzo piękny włożyłaś dużo pracy i pieniędzy , ale efekty widać, bo w tak krótkim czasie zmiana całkowita..
Kudłate szczęście też bardzo ładne,taki bieluśki ,puchaty....Ja też mam ale mój jest rudy i puchaty i kochaniutki {pekinczyk}...Wszystkich ogródkowo---zakręconych serdecznie pozdrawiam:: życzę udanej uprawy.....
Kudłate szczęście też bardzo ładne,taki bieluśki ,puchaty....Ja też mam ale mój jest rudy i puchaty i kochaniutki {pekinczyk}...Wszystkich ogródkowo---zakręconych serdecznie pozdrawiam:: życzę udanej uprawy.....
Marusia.
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
-
ulikmi
- 500p

- Od: 1 lut 2011, o 15:03
- Kontakt:
Od soboty nie zaglądała a tu takie miłe zaskoczenie tylu gości - bardzo dziękuje wszystkim za odwiedziny i miłe słowa
. Kudłaciątko poczochrane i bardzo wdzięczne ,za dodatkowe smyranie bo bardzo to lubi
.
A teraz trochę relacji - zacznę od tych lepszych - sobota koszenie - oj mieliśmy co kosić nigdy więcej nie nawiozę trawy
- kudłacz robi inspekcję i sprawdza czy wszystko dobrze skoszone

A w poniedziałek wzięliśmy się w końcu za altankę - mąż ją wyczyścił a ja wzięłam się za malowanie
a to efekt końcowy

Roślinki moje wszystkie pięknie wyglądały w poniedziałek , nawet truskawki już prawie wszystkie kwitły ale to co zastałam we wtorek
o zgrozo
tyle śniegu u nas napadało .
korona tragedia
skalniaka nie widać
tulipany , piwonie
brak mi słów
nawet stokrotki ,żle wyglądają .
Dzisiaj trochę lepiej bo już świeci słonko ale noc była zimna , pójdę popołudniu zobaczyć jak to dzisiaj wygląda .
A teraz trochę relacji - zacznę od tych lepszych - sobota koszenie - oj mieliśmy co kosić nigdy więcej nie nawiozę trawy

A w poniedziałek wzięliśmy się w końcu za altankę - mąż ją wyczyścił a ja wzięłam się za malowanie
a to efekt końcowy

Roślinki moje wszystkie pięknie wyglądały w poniedziałek , nawet truskawki już prawie wszystkie kwitły ale to co zastałam we wtorek
tyle śniegu u nas napadało .
korona tragedia
skalniaka nie widać
tulipany , piwonie
nawet stokrotki ,żle wyglądają .Dzisiaj trochę lepiej bo już świeci słonko ale noc była zimna , pójdę popołudniu zobaczyć jak to dzisiaj wygląda .
Pozdrawiam, Ulka
- Mój mały kawałek zieleni
- agatka123

- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Ulka kudłacz świetny . Proszę wygłaskać ode mnie
Ale altanki nie widzę 
- Lusia 57
- 1000p

- Od: 8 sty 2011, o 13:42
-
ulikmi
- 500p

- Kontakt:
Cudne kudłaciatko - poczochrane już są oba - i jak tu nie kochać takiego boskiego stworzonka ;:49 ;:26 .
Lusiu dziękuje za słowa otuchy - wiem ,że sam śnieg to jeszcze nie taka wielka tragedia chociaż był strasznie mory ale w nocy i nad ranem u mnie na trzecim piętrze było 0 więc przy ziemi było mniej - szyby w aucie skrobałam
Lusiu dziękuje za słowa otuchy - wiem ,że sam śnieg to jeszcze nie taka wielka tragedia chociaż był strasznie mory ale w nocy i nad ranem u mnie na trzecim piętrze było 0 więc przy ziemi było mniej - szyby w aucie skrobałam
Pozdrawiam, Ulka
- katik
- 1000p

- Od: 2 sty 2011, o 16:14
Faktycznie tego śniegu sporo ale u mnie było nad ranem -2 i nawet lilie pod kartonami troszkę zmrożone
- kamykkamyk2
- 500p

- Od: 26 gru 2010, o 08:57
O matko.., ale śniegu u Ciebie, miejmy nadzieję że roślinkom się nic nie stało. 
-
ulikmi
- 500p

- Kontakt:
Po pracy lecę zobaczyć jak wyglądają moje roślinki - mam nadzieję że kolejnego szoku nie przeżyję
A co do mojej trawy nawiozłam ją nawozem z B..- rezultaty rewelacyjne
Adamie - mój kudłacz uwielbia trawę od leżenia na niej do jej jedzenia
Ewciu - pytasz o kwiatuszki w wiszących wiadereczkach - jako ,że mam działkę pierwszy rok więc to jest pierwsza uprawa w nich .Posadziłam petunie do wczoraj wyglądały bardzo dobrze chyba im się w nich podobało
wczoraj schowałam je do altanki a jak przeżyły noc i rano nie mam pojęcia .
Do altanki pochowałam też wszystkie poustawiane doniczki z roślinkami- ale niestety reszty nie okryłam bo wszystko było pod grubą warstwą mokrego śniegu.
A co do mojej trawy nawiozłam ją nawozem z B..- rezultaty rewelacyjne
Adamie - mój kudłacz uwielbia trawę od leżenia na niej do jej jedzenia
Ewciu - pytasz o kwiatuszki w wiszących wiadereczkach - jako ,że mam działkę pierwszy rok więc to jest pierwsza uprawa w nich .Posadziłam petunie do wczoraj wyglądały bardzo dobrze chyba im się w nich podobało
Do altanki pochowałam też wszystkie poustawiane doniczki z roślinkami- ale niestety reszty nie okryłam bo wszystko było pod grubą warstwą mokrego śniegu.
Pozdrawiam, Ulka
- skorpion811-51

- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Ula ja też Dolny Śląsk a u mnie śniegu nie napadało trochę padał ale z deszczem
i się nie utrzymał ,ale w maju takie obrazki to szok
chociaż to szybko zniknie chyba że
u Ciebie mróz większy
i się nie utrzymał ,ale w maju takie obrazki to szok
u Ciebie mróz większy
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
-
ulikmi
- 500p

- Kontakt:
Właśnie Stasiu wiem ,że Ty krajanka ale jednak trochę bardziej na północ i pewnie dlatego widoki są lepsze i całe szczęście ,że to tylko część Polski pod śniegiem bo co byśmy oglądali jakby wszystko było przykryte śniegiem i zmrożone 
Pozdrawiam, Ulka
-
Stachu 1956
Ulka straty na działce zapewne są ,
papierówka w pełni kwitnienia .
Ocena strat dopiero w piątek .
papierówka w pełni kwitnienia .
Ocena strat dopiero w piątek .
- stasia_ogrod

- Od: 13 mar 2011, o 16:48
Ula współczuję tej zimowej aury ,jednak bądź dobrej myśli że nie będzie tak źle jak to wygląda.U mnie było bez śniegu i mrozu ,bo dzień był pochmurny i deszczowy,ale dzisiaj słonecznie więc nie wiem co noc przyniesie.W szklarni palą się znicze dla ochrony pomidorków i ogóreczków.