, często odwiedzam Twoją działkę wirtualnie i podziwiam zwłaszcza warzywa. Pisałaś kilka postów wcześniej, że już Ci wzeszła marchewka, buraczki i w związku z tym mam do Ciebie pytanie jak chronisz je przed nadchodzącymi przymrozkami. Prognozują, że temperatura przy gruncie spadnie nawet do -8 stopni. Fasolka szparagowa u mnie jeszcze w ziemi to myśle, że wystarczy przykryć włókniną.
 , często odwiedzam Twoją działkę wirtualnie i podziwiam zwłaszcza warzywa. Pisałaś kilka postów wcześniej, że już Ci wzeszła marchewka, buraczki i w związku z tym mam do Ciebie pytanie jak chronisz je przed nadchodzącymi przymrozkami. Prognozują, że temperatura przy gruncie spadnie nawet do -8 stopni. Fasolka szparagowa u mnie jeszcze w ziemi to myśle, że wystarczy przykryć włókniną.Pozdrawiam

Jeśli chodzi o migdałka to chyba czytasz w moich myślach,bo miałam zamiar go nabyć więc jeśli to nie jest dla ciebie kłopot to bardzo chętnie go przygarnę. Bardzo dziękuję za odwiedzinki i zapraszam ponownie
 Jeśli chodzi o migdałka to chyba czytasz w moich myślach,bo miałam zamiar go nabyć więc jeśli to nie jest dla ciebie kłopot to bardzo chętnie go przygarnę. Bardzo dziękuję za odwiedzinki i zapraszam ponownie 

Byłam podlac pomidory w szklarence i zmarzłam okropnie dobrze,ze wzięłam grubszą kurtkę.
  Byłam podlac pomidory w szklarence i zmarzłam okropnie dobrze,ze wzięłam grubszą kurtkę.

bo ja pierwszy raz
 bo ja pierwszy raz