Moje okna... - Ziel-ona
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cinka cudna, ale czasem psoty wybaczyć trudno
Z tą wodą, to sama nie wiem, sprawdź, czy ma dużo wapnia. Bo głównie to jest problem, ale czasem innych minerałów też może być nadmiar
Ja wreszcie kupiłam demineralizowaną, 2,50 za 5litrów. A czy pomoże to dopiero zobaczę, mam nadzieję, że po niej zejdą plamy na roślinach już z nimi kupionymi.

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- anoli

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
W sklepach leją czym popadnie, i ile komu przyjdzie do głowy. A najczęściej robią to bez głowy
Ja gruboszka też muszę wyczyścić i benka, odkładam to niemiłosiernie 
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Ziel-ona

- Od: 21 gru 2007, o 21:19
basga teraz musisz uzbroić sie w cierpliwość, a za jakiś czas w doniczkę
anoli ja wczoraj wymyłam wszystkie swoje kwiaty, każdy listek z osobna! Trochę to czasochłonne, ale efekt jest!
Ja raz widziałam w jednym z marketów jak podlewali kwiaty wodą ze szlaufa, wszystkie jak popadnie, i kaktusy też!Zgroza!
anoli ja wczoraj wymyłam wszystkie swoje kwiaty, każdy listek z osobna! Trochę to czasochłonne, ale efekt jest!
Ja raz widziałam w jednym z marketów jak podlewali kwiaty wodą ze szlaufa, wszystkie jak popadnie, i kaktusy też!Zgroza!
- Antooosia
- 1000p

- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Ziel-ona jeszcze powiedz,gdzie to było,żebyśmy wiedziały,które roślinki są szczególnie zaniedbane...Ziel-ona pisze:basga teraz musisz uzbroić się w cierpliwość, a za jakiś czas w doniczkę![]()
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
- Ziel-ona

- Od: 21 gru 2007, o 21:19
nezka podzielę się, jak zaświeci słońce to pewnie coś wypuści bokiem. W tamtym roku miałam tylko dwa paluchy, a teraz jest ich sześć. Będzie czym się dzielić
basga ja mam cały karton doniczek, tak na wszelki wypadek
Antooosiu może lepiej głośno nie mówić....to było w LM, ale to pewnie zależy od tego kto tam akurat pracuje!
basga ja mam cały karton doniczek, tak na wszelki wypadek
Antooosiu może lepiej głośno nie mówić....to było w LM, ale to pewnie zależy od tego kto tam akurat pracuje!