Storczyki Katarzynki cz.II
-
katarzynka575
- 1000p

- Od: 15 mar 2010, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Storczyki Katarzynki cz.II
Monia jakbym była sama to chyba by mnie musieli wyprosić , bo pewnie bym tam stała do zamknięcia .I tak kilka okrążeń zrobiłam dookoła storczyków ,już widziałam znudzenie w oczach męża
i już nie chciałam przeginać . Zaprosiłam mężusia na szarlotkę na ciepło i jakoś mi wybaczył to latanie koło tych cudnych kwiatuszków 
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ach, jak pięknie.... ;)
Szkoda, że nie Będziesz mogła być w Krakowie. Może następnym razem się uda spotkać w większym gronie
Szkoda, że nie Będziesz mogła być w Krakowie. Może następnym razem się uda spotkać w większym gronie
-
katarzynka575
- 1000p

Justynko ja już nie planuję bo jak planuję to mi nie wypala
ale mam nadzieję że kiedyś się uda i spotkam się z Wami 
-
katarzynka575
- 1000p

Wiolu oj tak i jestem szczęśliwa że mam takie cuda pod nosem 
- Wioleta

- Od: 20 lis 2007, o 18:17
Ja z kolei mam nadzieję również w tym roku wybrać się do łańcuckiej storczykarni. W sumie mam do niej niecałe 100km :P
- marwes

- Od: 28 lip 2010, o 09:50
Kasiu pozazdrościć mile spędzonego dnia na oglądaniu storczyków. Cudne fotki.
Wiesz te nasze drugie półówki tak mają jęsli ja zbyt długo stoję lub kręcę się wokół storczyków do widzę marsową mine i dąsy na twarzy ale odwiedziny galerii i wszystko już jest dobrze. Ale ja się wtedy męczę...

Wiesz te nasze drugie półówki tak mają jęsli ja zbyt długo stoję lub kręcę się wokół storczyków do widzę marsową mine i dąsy na twarzy ale odwiedziny galerii i wszystko już jest dobrze. Ale ja się wtedy męczę...
Ojejku, jakie sabotki
Miałam podobnego do tego drugiego, ale zdechł, do tej pory mam wyrzuty sumienia
Za to mogę się pochwalić ukochanym, wcale nie marudzi i czasem nawet wysyła mi zdjęcia kwiatków zrobione w jakimś supermarkecie albo w plenerze - słodkii
Powiedz Kasiu, czy w palmiarni prowadzą jakąś sprzedaż? Coś ciekawego można spotkać?
Za to mogę się pochwalić ukochanym, wcale nie marudzi i czasem nawet wysyła mi zdjęcia kwiatków zrobione w jakimś supermarkecie albo w plenerze - słodkii
Powiedz Kasiu, czy w palmiarni prowadzą jakąś sprzedaż? Coś ciekawego można spotkać?
Pozdrawiam, Agatka
- Anno
- 500p

- Od: 24 paź 2010, o 20:50
- Kontakt:
Ładne
Rzeczywiście, ta psia vandowata jest fajna :P
Only a few find the way, some don't recognize it when they do. Some don't ever want to
Moje storczyki
Mój Garnek
Moje storczyki
Mój Garnek
-
katarzynka575
- 1000p

Mareczku jest na to sposób
wiem coś o tym bo jak idę z moimi koleżaneczkami polatać po sklepach ,to najpierw ja z nimi się męczę no może nie męczę (powiedzmy że doradzam) a na koniec one za mną na storczyki .Mam duże centra handlowe i w każdym jest market ogrodniczy .Więc ja tam jak ryba w wodzie .I taki mamy układ
Agatko w palmiarni jest sklepik i można kupić tu różne storczyki hybrydki jak i botaniki .Poniedziałki palmiarnia i sklepik nieczynne .
Szkoda że Twój sabotek w krainie wiecznego kwitnienia już jest ,ale człowiek się na błędach uczy może jeszcze kiedyś będziesz miała takiego .Mężuś zdjęcia przysyła a czy storczyki kupuje
?
Aniu prawda że pieski
Agatko w palmiarni jest sklepik i można kupić tu różne storczyki hybrydki jak i botaniki .Poniedziałki palmiarnia i sklepik nieczynne .
Szkoda że Twój sabotek w krainie wiecznego kwitnienia już jest ,ale człowiek się na błędach uczy może jeszcze kiedyś będziesz miała takiego .Mężuś zdjęcia przysyła a czy storczyki kupuje
Aniu prawda że pieski
-
katarzynka575
- 1000p

O to maleństwo musi być i trochę trzeba by poczekać na kwitnienie a niema jak kwitnące 
- akwarybka
- 500p

- Od: 23 maja 2010, o 01:00
Zazdroszczę wspanialej wycieczki i wrażeń
Piękne kwiaty
Jako, że ja akwarystka jestem, to zazdroszczę widoku ''rybek''. Gurami olbrzymie przy karmieniu; to musiało być widowisko 
-
katarzynka575
- 1000p

Oj widzisz Basiu Ty akwarystka to od razu mam nazwę fachową rybek .Wiedziałam że gurami ale zabrakło mi że olbrzymie .Tak ,tak to był widok ,dostały marchewkę i zielony groszek. One za jednym wciągnięciem po kilka tych groszków pochłaniały a z nimi pływały kosiarki te się tak mordowały żeby choć trochę groszka skubnąć . W naszej palmiarni różne rybki pływają ,ale te najwdzięczniejsze do fotografowania ,jakby pozowały
Naprawdę miło spędzony czas .
- akwarybka
- 500p

- Od: 23 maja 2010, o 01:00
No to superowe widowisko
Kosiarki vs. Odkurzacze
Gurami pewnie celowo pozowały. Nie żartuję; im większe ryby tym inteligentniejsze albo bardziej ludzkie, co niestety w przypadku mojej samicy pielęgnicy ramireza nie jest zaletą... To strasznie wredna wiedźma... Dobra koniec tych rozmów akwarystycznych, czas na storczyki 
-
katarzynka575
- 1000p

Basiu no przy okazji storczyków można ciekawostek z życia ryb się dowiedzieć
.
-
Joane

- Od: 27 paź 2009, o 23:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Kasiu, prześledziłam Twoją drugą część.
Pięknie prowadzisz swoje storczyki.
Miniaturki urocze.
Spodobała mi się Twoje nadawanie im imion. Uśmiałam się do woli.
Dalszego powodzenia w uprawie.
Wycieczka do Palmiarni ciekawa. Dzięki za tych kilka fotek.
Pięknie prowadzisz swoje storczyki.
Miniaturki urocze.
Spodobała mi się Twoje nadawanie im imion. Uśmiałam się do woli.
Dalszego powodzenia w uprawie.
Wycieczka do Palmiarni ciekawa. Dzięki za tych kilka fotek.