Odbija od dołu chociaż góra całkiem sucha.

i zrobiła 12 pąków kwiatowych.
  i zrobiła 12 pąków kwiatowych.

... jak nie mróz to wiatr, jak nie wiatr to mszyce albo grzyby i tak w kółko...no ale cóż i tak je uwielbiamy.
 ... jak nie mróz to wiatr, jak nie wiatr to mszyce albo grzyby i tak w kółko...no ale cóż i tak je uwielbiamy.

Czyli jakie? Napisz Grażynko, które odmiany takie słabowite?gagawi pisze: Czeka mnie "rewolucja" kącika z pergolą. Róże, które tam rosną nie zdały egzaminu.
 .
 .

Niektóre krzaki straszą, będę musiała albo drastycznie je przyciąć, albo wykopać. Nie wiem co lepsze ?
  Niektóre krzaki straszą, będę musiała albo drastycznie je przyciąć, albo wykopać. Nie wiem co lepsze ? , z jednej strony 7 sztuk Iceberga, z drugiej 6szt. Colette...a w środku różomaniaczki z kawusią i drinkami- tak mi się marzy...
 , z jednej strony 7 sztuk Iceberga, z drugiej 6szt. Colette...a w środku różomaniaczki z kawusią i drinkami- tak mi się marzy... - wypuszcza coś z miejsca szczepienia. Lavender- z nich wszystkich odbija najlepiej, więc dostanie jeszcze szansę.
 - wypuszcza coś z miejsca szczepienia. Lavender- z nich wszystkich odbija najlepiej, więc dostanie jeszcze szansę.