Przepraszam, że tak rzadko jestem na Forum ale naprawdę teraz brakuje mi czasu. Postaram się wszystko nadrobić. Obiecuję
Teraz pragnę wszystkim złożyć świąteczne życzenia:
Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych
życzę Wszystkim zdrowych, pogodnych dni,
pełnych wiary, nadziei, dobra i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja.
Do zobaczenia po świętach.
Adresy do moich wątków Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zdrowia, szczęścia i radości, w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych no i zdrowych.
życzy Stasia
Witam Wszystkich Ogrodników !!!
Dziękuję bardzo serdecznie za odwiedziny na moich wątkach a ja obiecuję, że w najbliższym czasie postaram się Wasze ogrody odwiedzić.
Dość długo mnie tu nie było ale, niestety, czasami tak bywa że trzeba wybierać między obowiązkiem a przyjemnością. Do tego doszły kłopoty z młodą kotką, która ledwie dochodzi do siebie. Opiszę jej historię na "rozmaitościach". Ostatnie przymrozki zniszczyły mi wszystkie pąki na śniegowcu, listki na winobluszczu. Nawet tulipanki i niektóre szafirki nie dały im rady. Szkoda. Pracy w ogrodzie bardzo dużo a ja jestem w "polu".
Oto parę foto z mojego ogródeczka:
Adresy do moich wątków Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Stasiui ja bardzo współczuję Twojej kotce i trzymam kciuki żeby wydobrzała .Tak pięknie i kolorowo się u Ciebie zrobiło a zachwycił mnie ten żółty Jagodowiec [mam nadzieję że nie przekręciłam nazwy] mam na niego chrapkę .Napisz mi o nim coś więcej .
Pozdrawiam słonecznie
Wreszcie i ja cię znalazłam , ślicznie wszystko kwitnie a bzy jeszcze pięknie pachną ,,,
co to jest to żółte koło niezapominajki ,wygląda na kwiaty powojnika ale liście jakieś inne ..
u mnie też sporo kwiatów wypadło z mokradzi , musiałam podnieść niektóre rabatki ..
ale i tak ogrody tętnią kolorami i jest cieplutko ze miło jest pracować w ogrodzie ...