Moj pierwszy ogródek:)
- mis20
- 1000p
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moj pierwszy ogródek:)
Śliczne tulipanki
.

-
- 50p
- Od: 26 mar 2011, o 18:31
Fajowo wyglądają tulipanki z hiacyntami - zrobię sobie na wiosnę taką donicę balkonową 
a co będzie na skalniaku?

- MadiW
- 200p
- Od: 15 mar 2011, o 09:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Fajnie to by wyglądały jak by były zgodne z opisem sklepowym...:)Miały kwitnac w tym samym czasie i hiacynty mialy byc fioletowe a tulipki jasnorozowe.Jak jest każdy widzi:)Lemurkiewicz pisze:Fajowo wyglądają tulipanki z hiacyntami - zrobię sobie na wiosnę taką donicę balkonową
Na skalniaku wiekszosc jednorocznych chyba.....ale niczego jeszcze nie jestem pewna:D
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
ciekawa jestem skalniaczka , ale na pewno pomysłów Ci nie zabraknie
a po Zosce to czuję ,ze poszalejesz

a po Zosce to czuję ,ze poszalejesz

- amatorka015
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2011, o 17:12
Z miłą checią bedę wpadac do ciebie :P
pozdrawiam
pozdrawiam

-
- 50p
Ale sam pomysł hiacynt plus tulipan jest fajny i dobrze wygląda nawet w wersji barbie
A co potem tam wsadzisz jak cebulowe już zakończą swoją kadencję?
Ps. ja sobie zrobię skalniaka na dziko - bo nie mam ogródka :P

A co potem tam wsadzisz jak cebulowe już zakończą swoją kadencję?
Ps. ja sobie zrobię skalniaka na dziko - bo nie mam ogródka :P
- MadiW
- 200p
- Kontakt:
Myśle o żeniszku i szałwii błyszczącej:)Ale jeszcze nie wiem:)
- MadiW
- 200p
- Kontakt:
Witam!
Dziś nareszcze poprawiła sie pogoda:)W weekend majowy w moich stronach była śnieżyca....W związku z tym poprosilam meża i kuzyna żeby pownosili moje uprawy z powrotem do domu(przez dłuższy czas były już na dworzu przykrywane folią jedynie na noc).Myśle że ok poniedziałku wyniose je z powrotem na dworek.Część roślin miałam u mamy pod folią,spikowałam sobie resztki tego co mama miala juz wyrzucać.Dziś pojechalam popielić,ale ze mały mi marudził to stwierdziłam ze zabiore ile sie da do domu.I załadowałam 11 palet do mojej malutkiej A klasy....hehe żebyście widzieli jak to wyglądało.....miałam tylko lufcik widocznosci na przedniej szybie:)tak mysle ze zaraz jeszcze raz obróce bo zostało jeszcze 6 paletek lawendy.....Oby już nie było mrozów bo chce juz to wszystko wsadzić i odciążyć parapety,podłogi i wszystko co sie da.W wolnej chwili zrobie fotki wszystkiego i sie pochwale:)A tymczasem Miłego piątkowego przedpołudnia!!!!
Dziś nareszcze poprawiła sie pogoda:)W weekend majowy w moich stronach była śnieżyca....W związku z tym poprosilam meża i kuzyna żeby pownosili moje uprawy z powrotem do domu(przez dłuższy czas były już na dworzu przykrywane folią jedynie na noc).Myśle że ok poniedziałku wyniose je z powrotem na dworek.Część roślin miałam u mamy pod folią,spikowałam sobie resztki tego co mama miala juz wyrzucać.Dziś pojechalam popielić,ale ze mały mi marudził to stwierdziłam ze zabiore ile sie da do domu.I załadowałam 11 palet do mojej malutkiej A klasy....hehe żebyście widzieli jak to wyglądało.....miałam tylko lufcik widocznosci na przedniej szybie:)tak mysle ze zaraz jeszcze raz obróce bo zostało jeszcze 6 paletek lawendy.....Oby już nie było mrozów bo chce juz to wszystko wsadzić i odciążyć parapety,podłogi i wszystko co sie da.W wolnej chwili zrobie fotki wszystkiego i sie pochwale:)A tymczasem Miłego piątkowego przedpołudnia!!!!
- joannakr0508
- 500p
- Od: 8 kwie 2011, o 10:23
Też bym chciała mieć taką mamę 

Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;

Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
- MadiW
- 200p
- Kontakt:
joannakr0508 pisze:Też bym chciała mieć taką mamę
hie hie Mama z folią to jest to.ale moj M tak mi sie w tym roku przyglada jak wojuje z tymi zielami i stwierdzil ze na jesieni postawi mi maly tunelik zebym tak nie latala z parapetu na parapet:)
- joannakr0508
- 500p
- Od: 8 kwie 2011, o 10:23
Ja swojego nie mogę się doprosić chciałam żeby zrobił nie za duży żebym mogła na drugi rok swoje kwiaty wysiać, jak mnie poniesie w końcu to sama sobie zbije
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.

- MadiW
- 200p
- Kontakt:
ehhhh faceci...
chociaż nie wszyscy:)piekne szklarnie sa na allegro ale niestety min 2000....szkoda mi takich pieniedzy przeznaczyć wiec trzeba zrobić substytut:)

-
- 50p
ooo, ja czekam na nowe fotki 

- bonia244
- 1000p
- Od: 19 lis 2010, o 08:18
- Kontakt: