Też już siły nie mam, ale do jutra się zregenerujemy i do roboty ...

Z tego co piszesz, to też sporo zrobiłaś

Co do prac, to faktycznie nadgoniłam trochę. Robiłam kilka rzeczy na raz ;)
  Co do prac, to faktycznie nadgoniłam trochę. Robiłam kilka rzeczy na raz ;)  

Ale prawda jest, ze spełnia swoje zadanie śpiewająco
  Ale prawda jest, ze spełnia swoje zadanie śpiewająco  W sensie.... że chroni przed upierdliwym sąsiadem
 W sensie.... że chroni przed upierdliwym sąsiadem   

jak sie udalo spotkanie po spotkaniu? ;) raz jeszcze dziekuje za przemile odwiedziny
 jak sie udalo spotkanie po spotkaniu? ;) raz jeszcze dziekuje za przemile odwiedziny 

Czyli coś niskiego wokoło nich ;) Moje rosną pod murkiem. Murek jest po wschodniej stronie, więc maja słońce od rana do popołudnia, z wyjątkiem tych, które zasłania popołudniu dom ;) A nogi maja w stokrotkach
  Czyli coś niskiego wokoło nich ;) Moje rosną pod murkiem. Murek jest po wschodniej stronie, więc maja słońce od rana do popołudnia, z wyjątkiem tych, które zasłania popołudniu dom ;) A nogi maja w stokrotkach 

tak zrobie
 tak zrobie 

U Nutki w ogrodzie póki co słychać tylko jak rosną chwasty po deszczyku
 U Nutki w ogrodzie póki co słychać tylko jak rosną chwasty po deszczyku   

Jak ma na imię?
 Jak ma na imię? 

Jak na psa związanego z polowaniami (ale tylko rasą ,bo nigdy nie był
  Jak na psa związanego z polowaniami (ale tylko rasą ,bo nigdy nie był
 to przecudny pies! troche mnie dla przyzwoitosci obszczekala, ale usmiechala sie szeroko merdajac calym cialem
 to przecudny pies! troche mnie dla przyzwoitosci obszczekala, ale usmiechala sie szeroko merdajac calym cialem  

W końcu jak ktoś jest koloru toffi to pasuje jak ulał
 W końcu jak ktoś jest koloru toffi to pasuje jak ulał  Nuta tez grzeczna w ogrodzie jest, czasem jak się zapomni to przepędzi przez rabatę w szaleńczym galopie, ale ogólnie stara się kwiatki przeskakiwać
 Nuta tez grzeczna w ogrodzie jest, czasem jak się zapomni to przepędzi przez rabatę w szaleńczym galopie, ale ogólnie stara się kwiatki przeskakiwać