Miałam je kiedyś ale zginęły ,może zgniły..
Ogródek AGNESS cz. 8
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz. 8
Też wtrącę swoje trzy grosze w sprawie szachownic .. przeurocze...
perskie z ubiegłego roku tylko liściory...a Twoje pięknie się mają zarówno w ogrodzie jak i na fotkach
No i tulipanowe fotki też ładne

- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agniesiu przepięknie kwitną drzewa owocowe, u mnie uschło 3 wiśnie i zmarzły pąki na nektarynie.
Widać, że Twoje wszystkie roślinki zadbane i pięknie wyeksponowane pomiędzy kamieniami, każda ma swoje miejsce.
Psi zęby ślicznie Ci kwitną, u mnie same liście.
Widać, że Twoje wszystkie roślinki zadbane i pięknie wyeksponowane pomiędzy kamieniami, każda ma swoje miejsce.
Psi zęby ślicznie Ci kwitną, u mnie same liście.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Marylu faktycznie jest wspaniale, wiosna to najpiękniejszy czas. Aż nie chce sie wychodzić z ogrodu, wszystko kwitnie, pachnie bzyczy
sama radość ....
Moniś dziękuję
Szachownice mnie zawojowały i to te wszystkie niewielkich rozmiarów. Ale niestety moje zakupy okazały się zdublowane i mam tylko 2 odmiany a nie 4
Jesienią znów będę polować ...
Wiesiu dziękuję
Szachownice i mnie oczarowały, muszę im podsypać troszkę nawozu, bo to żarłoki, a chciałabym, żeby zawsze były takie piękne i ukwiecone
Kamyku ja również, ostatnio żeliwny grill w kształcie kociołka robi u mnie za donicę
Niestety za późno przyszedł mi ten pomysł do głowy, bo wcześniej 2 wylądowały na śmietniku, a naprawdę z kwiatami wspaniale się prezentują .
Gabi dziękuję bardzo za miłe słowa, ale to Ty jesteś mistrzem w robieniu pięknych zdjęć
Aga dziękuję, to takie wdzięczne obiekty
Już się nie mogłam doczekać kiedy zakwitną ....
Maryniu dziękuję
U mnie szachownice na piaseczku. Ale podobno one faktycznie nie lubią zbyt mokro, mogą wygniwać.
Andrzejku no ja w końcu mogę cieszyć się tulipankami, bardzo je lubię i sadzę bez opamiętania ....i zawsze bardzo czekam
W tym roku niestety sporo kęp ma same liście i jakieś pojedyncze pąki.....i to nie stare, ale takie dwuletnie, jestem rozczarowana
Tajeczko szkoda bardzo drzewek
u mnie 3 lata temu uschła przepiękna brzoskwinia, która rodziła ogromne owoce, straszni mi jej żal....na szczęście została jeszcze jedna. Mam nadzieję, ze nie pojawią się przymrozki i zaowocuje...
Co do kamieni, to faktycznie przeważnie mam roślinki posadzone pomiędzy nimi, bardzo tak lubię
Teraz mam nową rabatę pod tarasem , jeszcze nie dokończona, ale strasznie brakuje mi na niej kamieni . Mam nadzieję, ze pomalutku uda mi się ich naściągać
Igorku bardzo dziękuję, strasznie mi miło , że podobają Ci się moje fotki
Przed chwilką byłam u Ciebie podziwiałam wspaniałą magnolię
Czekam na fotki pełnych tulipanków, moje jeszcze w pąkach ...
Moniś dziękuję
Wiesiu dziękuję
Kamyku ja również, ostatnio żeliwny grill w kształcie kociołka robi u mnie za donicę
Gabi dziękuję bardzo za miłe słowa, ale to Ty jesteś mistrzem w robieniu pięknych zdjęć
Aga dziękuję, to takie wdzięczne obiekty
Maryniu dziękuję
Andrzejku no ja w końcu mogę cieszyć się tulipankami, bardzo je lubię i sadzę bez opamiętania ....i zawsze bardzo czekam
Tajeczko szkoda bardzo drzewek
Co do kamieni, to faktycznie przeważnie mam roślinki posadzone pomiędzy nimi, bardzo tak lubię
Igorku bardzo dziękuję, strasznie mi miło , że podobają Ci się moje fotki
Przed chwilką byłam u Ciebie podziwiałam wspaniałą magnolię
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
..Agnieszko jak zwykle zdjęcia z dużym wyczuciem piękna...
...kamienie o jak ja je lubię...
ale brak mi ich... 
...kamienie o jak ja je lubię...
- patkaza

- Od: 22 cze 2010, o 23:13
ja też kamyków troszkę uzbierałam na polach i działam
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
- katik
- 1000p

- Od: 2 sty 2011, o 16:14
Szachownice przesliczne , te Michałowskiego to już mam na liście do kupienia
- Marta_S
- 500p

- Od: 3 wrz 2010, o 12:11
Nacieszyłam właśnie oczy boskimi szachownicami. No po prostu
a tulipanki? śliczności 
Zapraszam
Ogród Marty_S
Ogród Marty_S
Agniesiu może dotrę hihi ale dopiero pooooooooooooooooooooooooooooooooo
no po Zakopanem

no po Zakopanem
- AGNESS

Misiu dziękuję
Za kamieniami ja też jeszcze muszę się rozejrzeć , mam 2 nowe rabaty, na których nie ma kamieni i brakuje mi ich do kompozycji z roślinami.
Aga dzięki
Widziałam u Ciebie Twoje kamieniarskie działania
Wszystko pięknie się zapowiada, a wypoczynkowa piwniczka to wielka ciekawostka dla mnie
Kasiu szachownice mnie oczarowały, wszystkie maleństwa. Bo cesarska jakoś nie zdobyła mego serca.....chociaż jest piękna i w innych ogrodach ją podziwiam, to u siebie jakoś jej nie widzę
Pewnie powodem jest moje uwielbienie do drobnych roślin
Martuś tulipanków z chwili na chwilę więcej kwitnie. Dziś już kilka kolejnych odmian w pełnym rozkwicie.....ale dzis tak się narobiłam w ogródku, że już nie miałam siły na fotki. Kupiłam sporo nowych roślinek, wszystko posadziłam.....no i niestety moja okropna przypadłość.....znów przesadzałam
Masakra ....tak się zastanawiam, czy w końcu dam spokój swoim roślinkom, czy będę tak z nimi wędrowała bez końca
Ula nie ma pośpiechu, na pewno część tulipanków będzie jeszcze kwitła po Twoim powrocie
Aga dzięki
Kasiu szachownice mnie oczarowały, wszystkie maleństwa. Bo cesarska jakoś nie zdobyła mego serca.....chociaż jest piękna i w innych ogrodach ją podziwiam, to u siebie jakoś jej nie widzę
Martuś tulipanków z chwili na chwilę więcej kwitnie. Dziś już kilka kolejnych odmian w pełnym rozkwicie.....ale dzis tak się narobiłam w ogródku, że już nie miałam siły na fotki. Kupiłam sporo nowych roślinek, wszystko posadziłam.....no i niestety moja okropna przypadłość.....znów przesadzałam
Ula nie ma pośpiechu, na pewno część tulipanków będzie jeszcze kwitła po Twoim powrocie
- tu.ja

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Uffffffff, kamień z serca mi spadł. Myślałam, że tylko ja tak mamAGNESS pisze:...Kupiłam sporo nowych roślinek, wszystko posadziłam.....no i niestety moja okropna przypadłość.....znów przesadzałamMasakra ....tak się zastanawiam, czy w końcu dam spokój swoim roślinkom, czy będę tak z nimi wędrowała bez końca
...
Niestety przez te wysokie jak na kwiecień temperatury nie nacieszymy się tulipanami. Ledwo zakwitną, a już po nich
- AGNESS

Izuś ale to jest okropne
dzis jak ręce miałam powyciągane do kolan to zastanawiałam sie, czy ja jestem do końca normalna
Tyle pracy sobie nadawać..... Przecież przesadzałam roślinki, które sadziłam w zeszłym roku
Wszystkie hortensje bukietowe, część ogrodowych, kilka róż, kilka iglaczków, kilka wrzosów ....czy one nie mogą sobie grzecznie rosnąć, czy ciągle muszą przychodzić mi inne pomysły do głowy

- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Agnieszko-piękna tulipanowa sesja....
a że roboty sobie naddajesz ....hehehe....a która z nas tego nie robi
a że roboty sobie naddajesz ....hehehe....a która z nas tego nie robi
- AGNESS

Grażynko nawet nie wyobrażasz sobie jak się cieszę, że nie tylko ja tak mam

eh, bo ogrodnik chyba nigdy do końca, z pełnym przekonaniem nie jest w stanie powiedzieć: zrobiłem, i tak będzie!! - przecież to nierealne
a przenosiny? no nieraz już każda z nas się przekonała, że choć to dodatkowa robota, i rąk się dostaje od tego do kolan, to efekt jest murowany , co najmniej do następnego sezonu

a przenosiny? no nieraz już każda z nas się przekonała, że choć to dodatkowa robota, i rąk się dostaje od tego do kolan, to efekt jest murowany , co najmniej do następnego sezonu
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- FRAGOLA
- 1000p

- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Aguś ale u Ciebie pięknie,kolorowo...cudne szachownice,tulipanki,psi zęby