Ja cały czas wsadzam śliczności od Ciebie, wszystko się przyjmuje bez problemu, widać, że dane od serca. Hibki maja fajne pączki, złotlin wypuszcza listki. Jesteś cudowna, mam od Ciebie tyle pięknych roślin. Napatrzyłam się na Twój piękny skalniak i powiększam swój. Mam nadzieję, że przez święta skończę to się w końcu pochwalę.
Ewakora pisze:Izuś bardzo się cieszę, że się przyjmują i zapraszam po więcej gdybyś chciała
Więcej Jak otworzyłam bagażnik samochodu to moje dzieci zapytały czy obrabowałam sklep ogrodniczy Ale po Świetach jak będziesz miała czas to chętnie się spotkam, mam dla Ciebie niespodziankę
Święta , Święta i już po
Dziękuję pięknie wszystkim za życzenia.
Donoszę, iż u mnie właśnie pada Deszczyk potrzebny, ale miałam nadzieję, że jutro troszkę powalczę na dużym skalniaku Kilka fotek z dzisiejszego dnia, a reszty nie pokażę , bo moja łąka jest teraz żółta
Tosiu ten żółty kolor, to moja mleczna łąka Trawnik skoszony przed świętami rozkwitł tysiącem mleczyków
No cóż ja mam wiejski ogród więc znajdzie się w nim duuuża różnorodność uciążliwych roślinek
Jadziu też lubię tą tawułkę, bo szybko zakwita, a do tego ogromną ilością maleńkich kwiatuszków i jeszcze to, że jest całkowicie bezproblemowa Można ją ciąć i nie ciąć, przesadzać, albo całkiem o niej zapomnieć, a ona wiosną i tak się zabieli