pewnie dlatego moje falenopsisy tak szybko padają i te biedne pączki, które też wciąż dotykałamkeera pisze: Narine coś w tym jest że jak się dotknie kwiat to on później więdnie. moje reagują tak samo wiec już od jakiegoś czasu nie dotykam. absolutnie zakazałam sobie pchać paluszki w ich stronę. jak na razie udaje mi sie trzymać w ryzach
Bardzo skromnie
Storczyki
Witam ja dzis bylam w trzech kwiaciarniach pytalam o przekwitnięte storczyki udalo sie w jednej Pani miała przecenionego za 15zł jeszcze ma trzy kwiatki ale bardzo drobniutkie i dwa pąki myśle ze nie jest źle liscie wyglądaja na zdrowe a kolor jest biały w bordowe kropeczki, mysle ze dobrze zrobiłam że go kupiłam to mój pierwszy kupiony storczyk poprzednie dwa dostałam dwa tygodnie temu i mnie wzieło 
Pozdrawiam wszystkich miłośników
Kiedy coś uparcie gaśnie zaufaj iskierce nadziei ~~~~ Pozdrawiam Aga
Moje storczyki
Moje kaktusiki:)
Moje storczyki
Re: Storczyki
Witam cię w moich skromnych progach. Prawda, że to zaraźliwe?chmara3 pisze:Witam ja dzis bylam w trzech kwiaciarniach pytalam o przekwitnięte storczyki udalo się w jednej Pani miała przecenionego za 15zł jeszcze ma trzy kwiatki ale bardzo drobniutkie i dwa pąki myśle ze nie jest źle liscie wyglądaja na zdrowe a kolor jest biały w bordowe kropeczki, mysle ze dobrze zrobiłam że go kupiłam to mój pierwszy kupiony storczyk poprzednie dwa dostałam dwa tygodnie temu i mnie wzieło
A siedzicie koło swoich storczyków i zaglądacie czy coś już wyszło? Bo ja chyba oczami próbuje coś z nich wyciągnąć
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agnieszko, ja swoje też codziennie oglądam, to już takie totalne zauroczenie.
Zastanawiam się tylko kiedy mi to przejdzie, a raczej czy w ogóle przejdzie?
Zastanawiam się tylko kiedy mi to przejdzie, a raczej czy w ogóle przejdzie?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
Re: Storczyki
ja tak potrafię kilka razy dziennie, a mój D tylko się ze mnie naśmiewanezka pisze: A siedzicie koło swoich storczyków i zaglądacie czy coś już wyszło? Bo ja chyba oczami próbuje coś z nich wyciągnąć
Storczyki
Witam!!!
Oj choroba choroba ciężka do wyleczenia
i w dodatku postępujaca
czego przykładem są nowe dwa storczyki Walentynkowe.
Pozdrawiam
P.S. Ale na taką chorobę mogę chorować
A Wy??
Oj choroba choroba ciężka do wyleczenia
Pozdrawiam
P.S. Ale na taką chorobę mogę chorować
Kiedy coś uparcie gaśnie zaufaj iskierce nadziei ~~~~ Pozdrawiam Aga
Moje storczyki
Moje storczyki
No już całkiem niedługo jest dzień kobiet
, więc pewnie przybedzie nam jakis "prezencik" 8)
Agnieszko ja też mam epidendrum ( kolor biały ), kwitnie 3, 4 razy w roku, nie jest kłopotliwe, traktuje je tak samo jak falki, stoi na podstawku wypełnionym keramzytem i wodą, okno wschodnie, latem było na południowym. Storczyk, który łatwo rozmnożyć, poniewaz wytwarza dużą ilośc keiki, które szybko puszczają nowe korzonki które ładnie się przyjmują w nowym podłożu
pozdrawiam walentynkowo
Agnieszko ja też mam epidendrum ( kolor biały ), kwitnie 3, 4 razy w roku, nie jest kłopotliwe, traktuje je tak samo jak falki, stoi na podstawku wypełnionym keramzytem i wodą, okno wschodnie, latem było na południowym. Storczyk, który łatwo rozmnożyć, poniewaz wytwarza dużą ilośc keiki, które szybko puszczają nowe korzonki które ładnie się przyjmują w nowym podłożu
pozdrawiam walentynkowo