Ogród Zenka cz.4
- przemekg
- 1000p

- Od: 9 sty 2010, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Zenka cz.4
W tym tygodniu prawdziwa wiosna zawitała juz do każdego
ładny ten bez koralowy,a ja kupiłem ostatnio podobnie chyba wyglądający sumak octowiec "Tiger Eyes"
- ZENOBIUSZ
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2008, o 07:00
Witaj Tajka dziękuję za życzenia swiąteczne , oraz za wizytę w moim już wiosennym ogrodzie.
Przemku z myślą o kupnie bzu koralowego nosilem się już od dawna, i wreszcie dokonałem zakupu. Bardzo jestem ciekawy jaki będzie tego efeky, i czy spełni moje oczekiwania.
I jeszcze kilka fotek z ostatnich dni - fragment ogrodu.

Przemku z myślą o kupnie bzu koralowego nosilem się już od dawna, i wreszcie dokonałem zakupu. Bardzo jestem ciekawy jaki będzie tego efeky, i czy spełni moje oczekiwania.
I jeszcze kilka fotek z ostatnich dni - fragment ogrodu.

Pozdrawiam Zenek
- ZENOBIUSZ

Zdrowych wesołych i rodzinnych świąt Wielkanocnych wszystkim miłym gościom odwiedzającym nasz ogrod
życzy Zenek z rodziną.

życzy Zenek z rodziną.

Pozdrawiam Zenek
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Zenku
,,Pobuszowałem po Twoim ogrodzie
Włżyłeś ogrom pracy , by powstało takie urokliwe miejsce. Wiele ciekawych iglaków, i jak rośną
Ja zazdroszczę Ci Dyptamów. To mój ''bzik'' od dawna.Mam je też od dwu lat , ale tylko 2 i mniejsze.
Zenku pięknie i kolorowo, cudne kwiaty, hiacynty dorodne a trawnik jak marzenie, co za zieleń. Zdjęcia rewelacyjne
. Życzę przyjemnego świetowania.
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Pięknie wygląda wiosenny ogród Zenku, sporo trawnika .Psi zęby jeszcze w pąkach ?u mnie pąki zaschły i mi nie zakwitły nie wiem czemu ?
Zdrowych pogodnych i Szczęśliwych świąt .
Zdrowych pogodnych i Szczęśliwych świąt .
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
Witaj Zenku jeszcze świątecznie...Twój ogród aż kipi różnymi odcieniami zieleni,a akcenty koloru dodają przytulnego klimatu... 
- ZENOBIUSZ

Witaj Tadek dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.Dyptany to rosliny mało obsługowe rosną w naszym ogrodzie od wielu lat, lubie je za to że tworza doskonały akcent kolorystyczny w tej części ogrodu.
Irenko okres wiosenny to czas kiedy to w ogrodach pojawia się duża gama kolorow począwszy od zieleni trawników a koncząc na kwiatach o różnobarwnych kolorach. Jest to dla mnie najpiękniejszy czas który chętnie spędzam w ogrodzie.
Geniu rzeczywiście trawnika mam dość sporo bo jest go w sumie około 1000m2 . Mój psi ząb dość dobrze zniósł zimę , i niebawem powinien zakwitnąć, żałuję że u Ciebie tegorocznego kwitnienia nie będzie.
Marylo miło mi że odwiedziłaś mój ogród w wiosennej szacie , każdy kolejny dzień przynosi nowe kolory.
i kilka kolorow

- dyptan

czosnek ozdobny NN
pierwsze niezapominajki, lecz aparat przeklamał kolor

Irenko okres wiosenny to czas kiedy to w ogrodach pojawia się duża gama kolorow począwszy od zieleni trawników a koncząc na kwiatach o różnobarwnych kolorach. Jest to dla mnie najpiękniejszy czas który chętnie spędzam w ogrodzie.
Geniu rzeczywiście trawnika mam dość sporo bo jest go w sumie około 1000m2 . Mój psi ząb dość dobrze zniósł zimę , i niebawem powinien zakwitnąć, żałuję że u Ciebie tegorocznego kwitnienia nie będzie.
Marylo miło mi że odwiedziłaś mój ogród w wiosennej szacie , każdy kolejny dzień przynosi nowe kolory.
i kilka kolorow

- dyptan
czosnek ozdobny NNpierwsze niezapominajki, lecz aparat przeklamał kolor

Pozdrawiam Zenek
- ZENOBIUSZ

Dzisiejszy piękny i cieply dzień sprzyjał pracom w ogrodzie , choć nieraz prace te przychodziły z trudnościami po swiątecznym obżarstwie.
z dnia dzisiejszego
Psi ząb wchodzi w okres kwitnienia

z dnia dzisiejszego
Psi ząb wchodzi w okres kwitnienia

Pozdrawiam Zenek
Masz rację- ruch w ogrodze jest dobrym akcentem po świątecznym ucztowaniu 
- ZENOBIUSZ

Aneto dlatego postanowiłem od pierwszego dnia po świętach, spalać nagromadzone kalorie. Jutro kolejny pracowity dzień , gdyż będę kosił trawę.
Pozdrawiam Zenek
To życzę dobrej pogody! M. dziś kosił trawnik, a zaraz potem nawóz i przyszedł lekki deszcz. Czyli wszystko w normie 
- Isia

- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zenku pięknie wyglądają Twoje wiosenne kwiatki
jak miło i ciepło na dworze żal wracać do domu... a pracy w ogrodzie sporo, ja też spalałam dzisiaj poświąteczne kalorie porządkując ogród 
- ZENOBIUSZ

Aneto na jutro zapowiadaja rownież piękny sloneczny dzień,więc koszenie pójdzie sprawnie.
Isiu dziękuję za odwiedziny. Po dlugiej przerwie zimowej każda wolna chwila spędzona w ogrodzie sprawia mi wiele przyjemności choć czasem czuję to w kościach.
Isiu dziękuję za odwiedziny. Po dlugiej przerwie zimowej każda wolna chwila spędzona w ogrodzie sprawia mi wiele przyjemności choć czasem czuję to w kościach.
Pozdrawiam Zenek