witam w ten deszczowy dzionek. U Ciebie też pada?

Już więcej ich rozkwitło i wreszcie wyszło słońce, więc będą nowe fotki - tylko nie pytajcie kiedy
 Już więcej ich rozkwitło i wreszcie wyszło słońce, więc będą nowe fotki - tylko nie pytajcie kiedy   

.
 . 

No właśnie tak to już jest z poprzednimi właścicielami - czasem zostawią coś fajnego, a czasem wręcz przeciwnie... My na początku mieliśmy jeszcze świerka, ale ... poprzedniemu właścicielowi był na święta potrzebny więc przyszedł jak nas nie było (w czasie budowy jeszcze) i sobie wykopał
 No właśnie tak to już jest z poprzednimi właścicielami - czasem zostawią coś fajnego, a czasem wręcz przeciwnie... My na początku mieliśmy jeszcze świerka, ale ... poprzedniemu właścicielowi był na święta potrzebny więc przyszedł jak nas nie było (w czasie budowy jeszcze) i sobie wykopał   Mimo, że termin w którym miał oczyścić działkę dawno minął, a my zdążyliśmy ją ogrodzić. Niestety nie wystarczająco skutecznie.
 Mimo, że termin w którym miał oczyścić działkę dawno minął, a my zdążyliśmy ją ogrodzić. Niestety nie wystarczająco skutecznie. 

i u Ciebie Aniu, i u Pauli
 i u Ciebie Aniu, i u Pauli   ależ będzie się działo
 ależ będzie się działo   

Myslałam że będzie w trochę innym kolorku, bo oczywiście fotka na opakowaniu była inna
  Myslałam że będzie w trochę innym kolorku, bo oczywiście fotka na opakowaniu była inna   ale podoba mi sie taki pełny !
  ale podoba mi sie taki pełny !

Po tym zdjęciu jesteś moim bogiem. PrzecudownyRudominka pisze:
Narcyzy Replete

Będę na niego polować
  Będę na niego polować