Znalazłyście mnie....
---------------------------------------
100krotko, Martuś , Marysiu ,Krysiu, Iza

Marto- "Magdogród" oczywiście od "ogrodu" ,żeby nie było ,że mam jakieś zapędy na Gród

Ogólnie -już mi się nie podoba nazwa,którą wymyśliłam ,ale nie wiem czy można zmienić tytuł wątku....
Co do moich oznak wiosny - to fakt : nie powalają, ale też strasznie mało czasu mam,żeby po prostu..
pojechać na działkę

Agnieszko Stokrotko - tęskno do lata ,ale już to słońce ,które mamy za oknem wystarczy całkowicie do szczęścia.
Marysiu ,Izo - awatarek nowy ,bo już trochę zmęczyła mnie moja psia twarz

Krysiu - spacerowaliśmy około 14 ,ale też starałam się być grzeczna i nie zaglądałam za płoty

Odkryliśmy bardzo dziwne budowle (bliżej wody)- tak wielkie konstrukcje domów ,normalnie jakieś bloki-w dodatku za betonowymi płotami.
No ,takiej wsi nie znałam

Twoja okolica- przepiękna !
A te strusie to tak puszczone luzem ????

Andrzej - serduszkę spraw sobie koniecznie! To jest tak śliczna roślina. Ja miałam chyba ze 3 próby z serduszką.
Albo znikała zupełnie ,albo marniała. Mam gliniastą ziemię i dużo podziemnych stworzeń w futerkach

W końcu posadziłam serduszkę w koszyku (jak na tulipany) - i rośnie już tak trzeci sezon .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Taki zestaw żurawek kupiłam od naszej forumowej Igi

Bardzo cieszą oko !